Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bobika

Marketing

Budimo ljudi

Molim Vas sve za malo pažnje.

Klub Navijača Mladosti Čačinački Alkosi će u ponedjeljak, utorak i srijedu ( dakle 21. 22. i 23.12) u svojoj buksi u periodu od 19 sati skupljati pomoć za našeg dragog prijatelja Kristijana Knjižeka-Kikija.

Svi uglavnom znamo Kikija. I znamo da mu je potrebna pomoč. Kiki je nedavno ostao bez majke, nezaposlen je i apeliram na sve članove Alkosa, na sve dobre ljude Čačinaca i okolice da se odazovu ovoj našoj humanoj akciji.

Akcija je zamišljena kao skupljanje tople zimske robe koja je Kikiju potrebna. Pa stoga, ako netko od Vas (nas) ima doma staru zimsku jaknu, topli džemper kojeg ne nosi ili mu je mal, hlače, cipele..... ili bilo što drugo od toplijih odjevnih predmeta dođite od ponedjeljka do srijede u periodu između 17 i 19 sati u buksu Čačinačkih Alkosa (ako ne znate gdje je-to vam je iza vatrogasnog doma,skoro pa u samom centru Čačinaca).

Svaka pomoč je dobro došla, ako imate viška ili osjećate potrebu za darivanjem u ove blagdanske dane pridružite nam se u ovoj akciji.

Kikija je mogao upoznati i svatko tko je čitao ovaj blog od njegovog početka kada smo napisali post s naslovom Oficijalni mahač Čačinačkih Alkosa o njemu.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jedan tužan događaj obilježio je protekli tjedan. Naime, umro je Milan Čavić-Škako. Škako je bio dugogodišnji nogometni djelatnik, igrač i trener u NK "Mladost" a u zadnje svoje dane i član uprave kluba.
Vijest o smrti nikoga nije ostavila ravnodušnim jer nas je prerano napustio (44 godine) veliki sportaš i dobar čovijek. Neka mu je laka Hrvatska zemlja,a na nama je da sačuvamo uspomenu na lik i djelo našeg Škake.

Škakin sin Ante prvotimac je Mladosti i Čačinački Alkosi su odlučili da neće kupovati vijenac za sahranu nego će skupiti nešto novca i pokloniti Škakinoj obitelji pa ćemo to obavljati u isto vrijeme kada ćemo skupljati i pomoč za Kikija pa molim što više članova da se odazovu ovim humanim akcijama i da nam se priodruže,a osim članova također još jednom pozivam i sve Čačinčane i ostale koji imaju veliko i dobro srce i koji žele pomoči.

Hvala i Bog Vas blagoslovio!

Post je objavljen 19.12.2009. u 19:45 sati.