Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvdmraclin

Marketing

VATROGASAC – ZANIMANJE S NAJVEĆIM POVJERENJEM

Danas je u Zagrebu, točnije u Novinarskom domu, održana svečanost dodjele nagrada na temelju rezultata istraživanja povjerenja građana kako prema robnim markama tako i prema određenim zanimanjima.

Ovom časnom titulom po drugi puta okitili su se vatrogasci te je tom prigodom nagradu, u ime Hrvatske vatrogasne zajednice kao organizacije te u ime svih vatrogasaca u Republici Hrvatskoj, preuzeo načelnik HVZ mr. Željko Popović koji nije krio zadovoljstvo što već drugu godinu uzastopce baš vatrogasci ulijevaju najviše povjerenja.
Iza vatrogasaca, u ovoj kategoriji, građani najviše vjeruju pilotima te medicinskom osoblju a posebice medicinskim sestrama dok su na posljednjem mjestu s najmanje povjerenja političari te na pretposljednjem mjestu sindikalisti.

Anketu je ispunilo 710 ispitanika srednje životne dobi, uglavnom zaposleni s nadprosječno visokim obrazovanjem odnosno magisterijem i doktoratom.

Na kraju valja napomenuti da kompletnu aktivnost organizira časopis Reader's Digest koji izdaje Mozaik knjiga a ovo je već treća godina provedbe istraživanja.
Preneseno s www.hvz.hr


Snimio:Dražen Pavlić,Lastovo 2004. godine


Post je objavljen 18.12.2009. u 23:02 sati.