Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/capljina

Marketing

Čapljina Lasta gostuje u Mostaru!

Image and video hosting by TinyPic
Čapljina Lasta sutra (subota) u okviru 11. kola Lige 12 gostuje u Mostaru kod Zrinjskog, momčadi koja ima stopostotan učinak na domaćem parketu...

Od hercegovačkog derbija, ali i derbija 11. kola, obzirom na pozicije ova dva tima, možemo očekivati neizvjesnu i uzbudljivu utakmicu, baš onakvu kakvu su nam igrači Čapljine i Zrinjskog pružili u 1/8 finala Kupa BiH gdje je Čapljina slavila rezultatom 86:82. Obje momčadi nakon deset odigranih utakmica imaju omjer 6 - 4, te 16 bodova, što ih je svrstalo na treće (Čapljina), odnosno četvrto mjesto (Zrinjski) prvenstvene ljestvice. "Čapljinske laste" će u Mostaru imati podršku vjernih navijača Patriota, dok se očekuje i dolazak domaćih navijača tako da bi atmosfera trebala biti na vrhunskom nivou. Košarkaši Zrinjskog s velikim optimizmom očekuju sutrašnji susret, a imati će i dodatni motiv - osvetiti se Čapljincima za izbacivanje iz Kupa.

"Čapljina je neugodna ekipa sa kojom smo igrali kup utakmicu i istu izgubili. Neće nam biti lako, ali ovaj put igramo na svom terenu gdje do sada nismo niti jednom poraženi. Skok će svakako biti presudan jer je Čapljina u ovom segmentu vrlo jaka", rekao je Denis Vrsaljko, centar ekipe Zrinjskog.

Mostarci su u posljednjem prvenstvenom duelu poraženi u Grudama 76:66, dok su kolo ranije na svom parketu savladali Borac 74:54.
S druge strane, izabranici Ante Nazora idu po prvu gostujuću pobjedu, a vjerujemo da će to, nošeni pjesmom Patriota, i ostvariti. Susret se igra u dvorani na Bijelom Brijegu s početkom od 18:00h, a za sve Čapljince koji žele podržati svoju momčadi u Mostaru, HKK Čapljina Lasta organizirala je autobus koji polazi u 16:00h ispred Gradske dvorane.

Post je objavljen 18.12.2009. u 21:02 sati.