Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/daltoni-os

Marketing

MNK Areca Osijek

Photobucket
Foto : B.Mr. wink

Nogometna klapa prije svega. Kratak,sažet i u potpunosti jasan opis MNK Areca iz Osijeka. S tim se slaže i "odgovorni" unutar ekipa Areca gosp.Živković. Kažemo ekipa,poradi toga što u ovom trenu pratiti ćemo rad juniorske i seniorske vrste MNK Areca. Stoga nećemo nikoga zanemariti. Obje ekipe su se,prvenstveno,samostalno formirale,a to drugačijim rječnikom znači,za neupućene,da su se sami malonogometaši prvenstveno između sebe prepoznali po kvalitetnim ljudskim osobinama,a tek onda se gledalo i nogometno umijeće. Svemu tome naposljetku blagoslov je dala i agilna upravljačka struktura u klubu MNK Areca na čelu s gosp. Draženom Živkovićem. Dopustiti da igrači sami između sebe izabiru ekipu u današnje vrijeme je zaista rijetka pojava,ali zasigurno pozitivan ogledan primjer za svaku pohvalu. Stoga i ostvareni više nego pozitivni rezultati ekipa (seniori uvjerljivo drže 1.mjesto u 2.HMNL-Istok,nap.a.) pružaju pozitivnu potvrdu ispravnosti takove športske politike.

Photobucket
Foto : B.Mr. wink

Bazirati planove na mladim nadama poniklim unutar klupskih struktura zasigurno je pravi put za možebitne veće malonogometne rezultate. Jer bez igrača koji nemaju prvenstveno srce za klub već samo novčanik koji treba netko napuniti, dugoročno tu nema pretjerane sreće. Stoga vizija gosp. Živkovića i kompanjona stvara ugodan osjećaj da čine pravu stvar,a posebice će im se i rezultatski vratiti pružena vjera u mlade talente kojima pružaju mogućnost igranja i u seniorskoj vrsti, a to baš nije uobičajeno nekako u posljednje vrijeme na ovim našim nogometnim prostorima.

Photobucket
Foto : B.Mr. wink

Pretežito se teži rezultatu u seniorskim vrstama,a to ponekad zatvara vrata za pružanjem šanse mlađahnim športskim talentima. Još jedan veliki plus za MNK Areca. Kratkoročno rez može biti bitan,ali ne i presudan,ako se mislite dugoročnije baviti ovim poslom. Stvoriti igrače,prave nogometne dragulje jedan je od priželjkivanih športskih ostvarenja unutar kluba. Ali kao što smo već ranije zaključili prvenstveno su kvalitetne ljudske osobine na prvom mjestu. I to je najbitnije. Sve drugo može,ali i ne mora se ostvariti.

Foto B.Mr.
Foto : B.Mr. wink

Kada postavite klub na pravilne športske temelje,onda je ipak i očekivani športski rezultat dostižan. Zar ne ? Stoga ne čudi i uspješan start seniora MNK Areca s Mačkamame koji su osvajanjem liderske pozicije u jesenskom dijelu 2.HMNL-Istok naglasili svoje športske ambicije. U svakom slučaju bit će vremena da pobliže predstavimo ekipu MNK Areca. Za početak najbitnije smo rekli i zaključili. Fokus,posvećenost i strast karakterna bi bila pozitivna osobina malonogometaša MNK Areca iz Osijeka.

Daltoni thumbup
http://daltoni-os.blog.hr/


Post je objavljen 18.12.2009. u 13:35 sati.