Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pokerbrat

Marketing

WINNING PLAYER!!!???

Čitajući forum na Pokerpro.com.hr -u naišao sam na veoma zanimljiv topic imenom NL25 ko predsjednik! Koliko vidim rasprava je bila burna i žestoka. Šteta, topic je zatvoren, što je dokaz da svi mi još nismo sazreli da razumno i civilizirano raspravljamo o nekoj temi bez međusobnog vrijeđanja. Jednom riječju "Žalosno"!!! Nadam se da ćemo na tome svi poraditi kao što pokušavamo poboljšati našu igru ( neki s više, a neki s manje uspjeha).

Pokušat ću iznijeti svoja razmišljanja na spomenutu temu. Da li svi mogu postati u pokeru winning player - i???!!! Jasno da ne. Netko mora gubiti da bi winnig player - i i dalje bili winnig player - i LOOL. Da li je dovoljan talent da bi se postao winning player? Tu bi se dalo raspravljati, ali moje duboko uvjerenje je da bez svakodnevog rada i truda talent ne znači apsolutno ništa! Bilo bi zanimljivo uzeti dvojicu početnika, jednog talentiranog, a drugog voljnog da uloži svoje slobodno vrijeme( koje ne provede igrajući poker) u proučavanje i analiziranje, te čitanje raznih korisnih knjigica koje su na raspolaganju. Na koga biste se kladili da će postati winnig player?? Ja znam na koga bi stavio novce!!!! Uostalom, David Sklansky je na temalju svojih istraživanja i praćenja poker scene u SAD - u ustvrdio da igraći koji su voljni raditi na svojoj igri, pa čak oni koji su voljni samo i razmišljati o igri, brže postižu određene rezultate!!!

Igrači koji uspiju živjeti profesionalno od pokera su po meni winning player - i. Da li među njima ima boljih, odnosno lošijih??? Naravno, ali svi su oni winnig player - i!!! Sjetimo se prije par godina kako je cijela nacija pljuvala po Ivici Oliću, govoreći kako je baraba, seljak iz Davora, da treba otići iz nogometa, kako može on igrati u Hrvatskoj Repki, ako može on mogu i JA, itd. itd.. Svi ćemo se složiti da čovjek nije, niti će biti najbolji na svijetu, ali dečko je pokazao da se trudom i radom, odnosno upornošću može uspjeti ( potpisao nedavno ugovor s Bayernom, s CSK - a osvojio Kup Uefe, prošle sezone jedan od naboljih strijelaca njemačke lige ). Zato je on winning player, a ostali koji su bili puno bolji i talentiraniji nisu primirisali "P" od profesionalnog nogometa. Sličnih primjera ima još jakooo puno, ali zbog nedostatka vremena morat ću završit s našim reprezentativcem ( u nadi da će još dugo igrati u repki )!!!

Obavezno pogledajte kako razmišlja David Sklansky!!!




Misao dana:
Cards don t know whether you are winning or losing! ( David Sklansky )




Post je objavljen 16.12.2009. u 17:05 sati.