Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/calcioitaliano

Marketing

Luca Toni od 1. mjeseca 2010. novo pojačanje Intera! U međuvremenu, "nerazzurri" večeras utakmicom protiv Livorna otvaraju 1/8 finala kupa Italije

Napadač minhenskog Bayerna Luca Toni će od 1. mjeseca 2010. godine igrati u Interu. Dogovor između dviju strana je postignut, po kojem će Toni od Intera dobiti 2,5 milijuna Eura. Još se ne zna da li će Inter u cjelosti otkupiti njegov ugovor, ili će doći kao posuđeni igrač. Ako se ove informacije koje dolaze iz talijanskih medija obistine, bit će to povratak u Italiju visokog, rasnog golgetera iz Bavarske nakon njegovih neslaganja sa trenerom Bayerna Luisom Van Gaalom. Motiv povratka Tonija u talijansku Serie A leži isključivo u želji za konstantnim igranjem, kao i za nastupom za reprezentaciju Italije na predstojećem SP u Južnoj Africi.

Znalo se već od prije nekoliko mjeseci da će Francesco Totti produžiti ugovor s Romom do 2014. godine, što bi značilo do okončanja karijere. Službeno objavljivanje te vijesti bi trebalo uslijediti u narednim satima. Nakon isteka ugovora Totti se seli u fotelju direktora "rimske vučice".

Nakon jučerašnje vijesti da bi se u glavni grad, u dres "nebesko-plavih" mogao vratiti Juan Sebastian Veron, Claudio Lotito, predsjednik Lazia, najavljuje moguću kupovinu playmakera Udinesea Gaetana D'Agostina.

Na kupnju igrača uvelike se spremaju i u Milanu. I dok se Manchester United raspituje o Huntelaaru, Adriano Galliani razmišlja da u ovom zimskom prijelaznom roku dovede dvojicu extra - igrača. Riječ je o napadaču i glavnoj zvijezdi Udinesea Antoniu Di Nataleu, te o reprezentativcu Srbije koji igra za moskovski CSKA Milošu Krasiću.

Večeras utakmicom između Intera i Livorna otvara se 1/8 finala kupa Italije. Igra se samo jedna utakmica. U slučaju pobjede potencijalni Interov suparnik u 1/4 finala bit će bolji iz dvoboja Juventus - Napoli. Sve ostale utakmice igraju se 12.,13., odnosno 14.1. Evo svih parova :

Fiorentina - Chievo 14.1 od 14 h
Lazio - Palermo 14.1 od 21 h
Juventus - Napoli 13.1 od 20.45 h
Inter - Livorno 16.12 od 21 h
Milan - Novara 13.1 od 16 h
Udinese - Lumezzane 14.1 od 18.30 h
Roma - Triestina 12.1 od 21 h
Genoa - Catania 12.1 od 18.30 h

Post je objavljen 16.12.2009. u 15:29 sati.