Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ribac

Marketing

Izvještaj napretka

*dramatična muzika kao sa CNN-a* Dobra večer dame i gospodo, izvještavamo vas sa prve i stražnje fronte izbora teta godine dvije i devete.

please feed the supermodels


Za razliku od prošle godine kada ste bili ekstra blagi, ove godine ste ste bili tako strogi da sam se sve čudio i mislio kako će mi lista biti dugačka koliko i najveći jednoznamenkasti broj no ipak je grupa koju sam prvu krenuo obrađivat (I wish) ostavila (najmanji) dvoznamenkasti broj teta. Nisam prošao niti pola liste, a već je četvrtina ukupnog broja ispala van. Recesija je pukla očito i ocjene, davali ste naspram prošle godine čistu siću. Najveći obrat u biračkom tijelu je bio taj da su inače kritičnije nastrojene žene ove godine bile blaže od muškaraca, koji su uglavnom davali eliminacijske kolce.

Moje predviđanje da sve nositeljice lista neće preživjeti se ispunio, naravno figurativno govoreći, jedna nositeljica se nije uspjela ugurati. Mit da su hrvatice najljepše... hm, pada u vodu, njih ste od reda rešetali sa tako niskim ocjenama da vam moram reći da se morate potruditi i rađati ljepu žensku djecu, koja će, naravno, meni zapeti za oko i ovdje ispraviti nepravdu. Ali srce mi se cepa kada vidim da neke od mojih favoritkinja ispadaju van.

Slike nisu ni blizu obradi, dapače nisu niti sve pronađene, a trebaš imati izbor pri izradi, tako da se nekad i teško nađe koja. Tekstovi napisani napola a ostalo je u glavi, tete ocjenjene (iako je rok do večeras u ponoć) ali ne i rangirane, sve u svemu, work in progress koji će prestati početkom idućeg tjedna.

Pozdravno, Ribac

Post je objavljen 18.12.2009. u 17:40 sati.