Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vrgorac

Marketing

Natječaj dječjih likovnih radova "Božić u Vrgorcu"

Kako ste mogli pročitati u desetom broju Vrgoračkih novina, Vrgoračke novine, u suradnji sa Hrvatskom poštom, organizirale su natječaj dječjih likovnih radova na temu Božića i božićnih blagdana u Vrgorcu. Na natječaj su se mogla prijaviti sva djeca do 10 godina starosti slanjem svojih likovnih radova na adresu Vrgoračkih novina. Do danas su ukupno stigla 24 rada koja su, zajedno sa rednim brojem, izvješena u prostorijama vrgorske poslovnice Hrvatske pošte, desno od ulaznih vrata. yes
Moram priznati da sam iznimno zadovoljan pristiglim radovima, i zahvaljujem svima koji su sudjelovali. sretan
Najbolji radovi biti će izabrani glasovanjem građana i to slanjem dopisnice na adresu Vrgoračkih novina sa naznačenim brojem odabranog rada. Točnu proceduru možete pročitati u pošti kod izvješenih radova.
Nakon što prebrojimo sve glasove, 6. siječnja u 13:00 sati u poslovnici vrgorske pošte biti će proglašena tri najbolja rada, a njihovi mali autori će biti nagrađeni poklonima Hrvatskih pošta. Pozivamo sve autore radova i njihove roditelje da 6. siječnja u 13:00 sati dođu u poštu, budući da će osim najbolja tri rada, poklonima za sudjelovanje biti nagrađeni svi koji su poslali crtež na ovaj natječaj. Detalje možete pročitati u slijedećem broju Vrgoračkih novina.
wave

Post je objavljen 15.12.2009. u 17:48 sati.