Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/daltoni-os

Marketing

Zimko uz Osječko !

Foto : B.Mr. Foto : B.Mr.


Eto nama opet Zimko uz Osječko na repertoaru našega grada. Daleko najprestižniji i najorganiziraniji turnir u Slavoniji i Baranji,pa i malčice šire u ovogodišnjem izdanju nudi tekme maloga nogoša u čak četiri kategorije. Prva grupa sačinjena je od seniora,slijede veterani (35+), kadeti (1993.god.i mlađe),a naposljetku u stopu ih prate pioniri (rođeni 1996.i mlađi).

Foto : B.Mr. Foto : B.Mr.


Sistem je vrlo jednostavan,a razigravanjem po skupinama u prvom krugu,u nedjeljno veće (13.prosinca) u Zrimpi utakmicama seniorske i veteranske vrste započeo je 23.po redu Zimko uz Osječko. Po nekakvim najavama najzanimljivije tekme trebale bi se dogoditi u kategorijama veterana i kadeta. Dapače, čak veteranska malonogometna klasa trebala bi biti prava poslastica osječkog haklerskog turnira. Opaki mladići u najboljim godištima,prepuni volje,elana i znanja (dobro,više-manje)predstavit će se kibicerima u dvorani Zrinjevac zacijelo u svom najboljem izdanju. Prava malonogometna atrakcija,ekshibicija,športska zezancija i dogodovština,sve se to može očekivati od majstora malog baluna.

Foto : B.Mr. Foto : B.Mr.


Kadetska i pionirska vrsta startat će tek 24.prosinca u prijepodnevnim satima,naravno,sve tekme održati će se u dvorani Zrinjevac. Stoga,primite to na znanje i ravnanje. Nemoj da bude nisam znao.I tako ste na zasluženom odmoru od školskih obveza u to doba. Ah,da. Seniori . Vječita borba za prestiž u gradu Osijeku obično pruža pregršt zanimljivih tekmi maloga nogometa. Ne postoji niti jedan valjani razlog da tako ne bude i ove godine. Zato nastojte ne propuštati malonogometne tekme koje ponekad znače i nešto više od samog nogometa. Računajte da Zimko uz Osječko traje od 13.prosinca,pa sve tamo do dalekog 9.siječnja daleke 2010.godine. Malonogometno središte Osijek "upreglo" je sve svoje snage kako bi uspješno organizirali,sproveli u djelo i napose zaključili još jedan tradicionalni Zimko.

Foto : B.Mr. Foto : B.Mr.


Stoga,budimo im kontrolori kako se ne bi uspavali samo na lovorikama. Bez pozitivne kritike ponekad nema niti poboljšanja kvalitete. Zar ne ? Općenito to vrijedi za sve u životu,pa zašto bi i šport bio izuzet iz toga. Zato,prvenstveno hvalite,ali ne bojte se iskazati i poneku nelogičnost,naravno,ako ih uopće i bude.

LP,DaltoniPost je objavljen 14.12.2009. u 14:51 sati.