Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/frogbros

Marketing

Velika nagradna igra (23 DVD filma za pobjednika) i proslava preko 100 000 posjeta...

Photobucket

Evo od danas krećemo sa velikom nagradnom igrom u kojoj ću pobjedniku za pobjedu i najbolje znanje u kviz pitanjima dodijeliti čak 23 DVD-a. No, neće biti baš sve tako lako kako izgleda, jer onaj tko se bude natjecao morat će znati odgovoriti na pitanja od kojih su neka laka neka teža. Povod ovoj nagradi je to što je HororFilm Playground u manje od 4 godine prešao brojku od 100 000 posjeta..


Što se tiče pravila ona su vrlo jednostavna:
- svako točno odgovoreno pitanje donosi jedan DVD (znači 23 pitanja 23 DVD-a)
- onaj tko bude imao najviše odgovora odnosi i najviše DVD-a što ne znači da će to biti baš svih 23 naravno
- 2 bonus pitanja služe u slučaju pripetavanja ako oni koji su znali sva 23 odgovora moraju znati i ta dva ili barem jedno za pobjedu pod uvijetom da su ostali pogriješili
- u slučaju da se nađe i tu više natjecatelja koji su točno odgovorili na sva pitanja onda slijedi loto izvlačenje na sreću u kojoj će se među dobitnicima izvući sretnim odabirom pobjednik
- da samo jedna osoba ne bude sretnik drugoplasirani također dobija 3 DVD-a, a trećeplasirani orginalnu videoigru
- pripazite na neka pitanja i ne brzajte sa odgovorima jer iako izgledaju lagana ona su u stvari trik pitalice, tako da dobro promislite što je odgovor (mogu samo napomenuti da sam ih stavio četiri)
- vaše odgovore možete slati na mail: raulduke@net.hr i to u word formatu, gdje ćete također napisati i svoje puno ime i prezime, adresu i broj telefona, te e-mail adresu tako da vas se može kontaktirati u slučaju osvojene nagrade
- na žalost pošto sam sve financiram u nagradnoj igri sudjeluju samo stanovnici RH
- nagradna igra traje do 14.01. 2010 godine zaključno sa tim danom


Eto kad smo sredili formalnosti bacimo oko na pitanja i neka vam je sa srećom svima vama koji budete učestvovali....



PITANJA NAGRADNE IGRE:

1) U ''Poltergeist' (1982 – 88) serijalu, tko je bio prvi od glumačke postave da je umro u pravom životu:

a) Will Sampson
b) Heather O'Rourke
c) Louis "Lou" Perryman
d) Dominique Dunne
c) Julian Beck


2) Kako se zove ukleti hotel iz filma ''The Shining'' (1980)?


3) Nakon što si odsječe šaku motornom pilom u filmu ''Evil Dead II'' (1987) kako glasi naslov knjige koju glavni protagonist Ash stavlja na kantu ispod koje je 'zla ruka'?


4) Koji je bio prvi horor film koji je ujedno bio i prvi film koji je ženu prikazao u grudnjaku. Godina je 1960-ta:

a) The Little Shop of Horrors
b) Brides of Dracula
c) Peeping Tom
d) 13 Ghosts
e) Psycho


5) Na koji dan ubojica poznat kao 'The Breather' započine svoj krvavi pohod u slasher filmu ''Student Bodies'' (1981)?


6) Koje je srednje ime Regan MacNeil iz filma ''The Exorcist'' (1973)?


7) Kako se zove film o vukodlacima u kojem na kraju filma saznajemo da je te noći kad je bio pun mjesec Engleska pobijedila Njemačku sa 5:1?


8) Kako se zove ulica u kojoj se pod kućnim brojem 45 nalazi kuća Michaela Myersa u slasher klasiku ''Halloween'' (1978)?


9) Zbog čega je Daniel Robitaille poznatiji kao The Candyman iz serijala ''The Candyman'' (1992 – 99) bio okrutno unakažen i kažnjen?


10) Ako se ubroje ''Freddy vs. Jason'' (2003) i rimejk ''Friday the 13th'' u koliko je filmova Jason Voorhees bio glavni negativac?


11) Kako se zove stvorenje koje je stvorio znanstvenik Victor Frankenstein u romanu Mary Shelley, a kojeg svi znaju i po njegovom alternativnom i originalnom naslovu ''Moderni Prometej''?


12) Uz Billa Paxtona koji je za sada jedini glumac koji se može pohvaliti da su njegove likove ubili – Terminator, Alien i Predator?


13) "Not to go on all-Fours; that is the Law. Are we not Men?
Not to eat Flesh or Fish; that is the Law. Are we not Men?
Not to claw Bark of Trees; that is the Law. Are we not Men?
Not to chase other Men; that is the Law. Are we not Men?''


Iz koje poznate znanstveno fantastične novele nam stiže ovaj prekrasan citat?
Za pomoć mogu reći - da je napisana 1896, da je autor Englez i da ga se uz Julesa Verna smatra Ocem Znanstvene Fantastike, te je dotična novela do sada imala tri filmske adaptacije (1933, 77' i 96')



14) Jedan od ovih citata je iz filma Johna Carpentera ''The Thing'' (1982):

a) ''- Listen shithead, I don't give a fuck who you really are or what you want with this asshole, because now it's personal, and he's a dead man!''

b) ''- I know you gentlemen have been through a lot, but when you find the time, I'd rather not spend the rest of this winter TIED TO THIS FUCKING COUCH!''

c) ''- Praise *Jesus*? That's fucking pushing it! This shit's about as far from God as shit can get! Either of you ever seen anything like that? You even heard of anything like that? Huh? Me neither... and I watch Animal Planet all the fucking time!''


15) Koliko je ljudi ubijeno u filmu ''Scream'' (1996) od strane ubojice Ghostfacea:

a) 4
b) 5
c) 6
d) 7


16) ''Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff will make you a god damned sexual Tyrannosaurus, just like me.'' : ovu poznati izjavu mogli smo čuti 1987 godine u kojem znanstveno fantastičnom filmu?


17) U znanstveno fantastičnom serijalu ''Star Trek: Voyager'' (1995 -01) Jeri Ryan kao Sedma od Devet (Seven of Nine) se prvi put pojavljuje u kojoj epizodi koje sezone?


18) U filmskom serijalu ''Star Wars'' (1978 – 05) tko je uspio ubiti Dartha Sidiousa, mračnog Lorda Sitha?


19) Izjava ''Klaatu barada nikto!'' je iz kojeg filma:

a) Army of Darkness (1993)
b) The Day the Earth Stood Still (1951)


20) Na koji će te način ubiti opake kalunovske vanzemaljce u znanstveno fantastičnom klasiku ''Killer Klowns From Outer Space'' (1988)?


21) Ako su glavni junaci filma Stephen, Peter, Roger i Francine, a jedan od negativaca je Tom Savini, te je sam film snimljen krajem sedamdesetih godina prošlog stoljeća pod redateljskom palicom redatelja čije je jedno od imena Andrew o kojem to filmu govorimo?


22) Izbaci uljeza:

a) The Howling (1981)
b) A Bucket of Blood (1959)
c) Chopping Mall (1986)
d) Halloween (1978)


23) Iz koje zemlje potječe najveći fantasy junak Conan Barbarin?



BONUS:

24) Kako se zove film koji započinje ovako:
''- Good evening, this is Angela Vidal speaking. Tonight on "While You're Asleep" we'll accompany a team of firemen on their rounds through the city. Not only that, but we'll see things never revealed: how they live, sleep, what they eat. We'll get an inside look at this fire station. Join us for "While You're Asleep". ?



25) Iz kojeg je filma ova transformacija?

Photobucket



Post je objavljen 14.12.2009. u 13:04 sati.