Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/capljina

Marketing

HKK Čapljina Lasta - KK SL IAT Leotar 84:70!

Image and video hosting by TinyPic
Čapljina Lasta pobijedom se oprostila od svojih navijača za ovu godinu, te je tako nastavila stopostotan učinak na domaćem terenu.

Do najlakše izborene pobijede u ovoj sezoni košarkaši Čapljina Laste stigli su u susretu 10. kola protiv trebinjskog SL IAT Leotara. Susret je sjajno počeo za "Čapljinske laste", četiri trice za redom i vrlo dobra igra u obrani donijele su vodstvo od 12:2 već u ranoj fazi prve četvrtine.

Image and video hosting by TinyPic

Sjajna igra nastavila se i u nastavku prve dionice koja je završila rezultatom 35:23. Druga četvrtina ide također u korist domaćina, koji su na odmor otišli s prednošću od 50:36. Nakon odmora situacija na terenu je ostala potpuno ista, Čapljinci su držali uvjerljivu prednost od 15 razlike, ne dopustivši gostima da se ozbiljnije približe.

Image and video hosting by TinyPic

I kao šećer na kraju, ostala je posljednja četvrtina koja je bila obilježena zanimljivim i atraktivnim potezima košarkaša Čapljine, koji su bili popraćeni gromoglasnim pljeskom domaće publike. Najraspoloženiji kod domaćina bili su Radovanović, Brkić i te vrlo dobri Lerić s 19 poena, dok je goste predvodio sjajni Glišović s čak 34 poena, dok je poslije njega kod Leotara najefikasniji bio Đurasović s samo 10 poena.

Image and video hosting by TinyPic

Čapljina Lasta se nakon ovog kola probila na 3. mjesto s 16 bodova i omjerom 6 - 4. Sljedeće kolo, ujedno i posljednje jesenskog dijela prvenstva, Čapljinci igraju u susjednom Mostaru protiv Zrinjskog HT Mostara u subotu (19. 12.) s početkom od 18:00h. Vidimo se u Mostaru...

Post je objavljen 13.12.2009. u 23:37 sati.