Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malaanja

Marketing

POZDRAV


Image and video hosting by TinyPic

Prošla je i treća nedjelja došašća i sve smo bliži Božićno novogodišnjim blagdanima.
Grad je već uvelike zasjao Božićnim ugođajem a kako najavljuju meteorolozi mogli bi ove godine u Zagrebu imati pravi bijeli Božić.

Kod nas ništa revolucionarnog novog. Anja još uvijek vuče neku laganu virozu i nikako da joj se „othrva“ i zbog toga već skoro mjesec i pol ne ide u vrtić. No za sad ne treba nikakvu hospitalizaciju u bolnici pošto uspijevamo kod kuće držati stanje pod kontrolom. Dreniranje drenažnim prslukom, aspiriranje, inhaliranje sastavni su dio naše i Anjine svakodnevnice.
Usprkos toj virozi koju dosta dugo vuče Anja ipak obavlja sve svoje redovite van vrtićke aktivnosti
Što se tiče epileptičnih napada i oni su ajmo kazati „djelomično“ pod kontrolom. I dalje se napadi povremeno pojavljuju prilikom buđenja dok su prilikom uzimanja obroka i tekućine sasvim zanemarujuće mali. Očito joj ova terapija zonegran + primidon + phenobarbiton odgovara i nadamo se da će tako i ostati.
Mi smo relativno za sad ok iako smo u maloj gužvi pošto trebamo uskladiti sve svoje privatne i poslovne obaveze sa humanitarnim štandom kojeg organizira Humanitarna udruga "Mala Anja" na tržnici Dolac u Zagrebu a naravno tu su i svakodnevne Anjine aktivnosti koje nipošto ne smijemo zanemariti. No nećemo se žaliti i vjerujemo kako ćemo sve uspjeti srediti te Božićno novogodišnje blagdane provesti u miru i toplini doma svog.

Eto, to bi ukratko bilo to. Ostavljamo Vas sa slikama posjeta sv. Nikoli našoj maloj princezi Anji i sa slikama sa humanitarnog štanda na Dolcu. Ostale slike sa štanda možete vidjeti na stranicama Humanitarne udruge „Mala Anja“ u linku GALERIJA.



Lijep pozdrav wave i nadamo se da se i kod Vas već osjeća pred blagdanski ugođaj.



Post je objavljen 14.12.2009. u 08:00 sati.