Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nktresnjevka2000

Marketing

OD LUČKOG DO OSMINE FINALA?

Zašto upitnik u naslovu?
Pobjedili smo sve utakmice, a još uvijek nismo sigurni za drugi krug. Lučko smo dobili u (pre)teškoj utakmici sa 3-0. Tek kad smo spustili loptu - koju smo sami dizali - golovima Vlade, Svena i Ivana u posljednjoj četvrtini utakmice riješili smo i ovu tekmu.
S obzirom da je Trnje pobjedilo Vrapče 5-0, ostaje nam da prvo mjesto, na koje smo sjeli odmah prvom pobjedom, zadržimo do kraja trijumfom protiv Radnika Legee.
Inače, poraz nas vodi do trokuta u kojem mi sada imamo gol razliku 2-0, Trnje 2-2, a Radnik 0-2. S neriješenim smo opet prvi, budući da ostali imaju 6 bodova, a mi 9.
U grupi F s kojom se križamo, remi Jaruna sa Sesvetskim Kraljevcom vjerojatno je riješio pitanje prvog mjesta, s obzirom da je Lokomotiva dobila Rudeš 3-1.
Ostalo što možemo prijaviti je Ponikve-Stud.grad 3-0, HD-Šparta 6-0 i najveće iznenađenje Špansko-Concordia 1-1 i to nakon penala za Concordiju koji je suđen 10 sekundi prije kraja, nije realiziran, ali je tek nakon drugog udarca nakon sedmerca ušao u gol sa zvukom sirene.



Post je objavljen 13.12.2009. u 15:17 sati.