Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/capljina

Marketing

HKK Čapljina Lasta dočekuje SL IAT Leotar!

Image and video hosting by TinyPic
U sklopu 10. kola košarkaške Premijer lige, HKK Čapljina Lasta će na svom parketu ugostiti momčad SL IAT Leotara...

Čapljina Lasta, koja još ne zna za poraz na domaćem terenu, se nakon devet odigranih kola nalazi na šestom mjestu s omjerom 5 - 4. Uz Hercegovac, proglašena je najugodnijim iznenađenjem prvenstva, što i ne čudi jer se od početka prvenstva konstantno nalaze u gornjem dijelu tablice. Sutrašnji protivnik, trebinjski SL IAT Leotar s velikim optimizmom dočekuje susret s "Čapljinskim lastama", što više, najavljuju da njihova pobjeda ne bi trebala doći u pitanje. Ipak, pogled na tablicu ne govori tako, Leotar se nalazi u donjem dijelu tablice s omjerom 3-6 i 12 osvojenih bodova. U posljednje dvije utakmice upisali su maksimalan broj bodova (4), pobjedivši prvo Borca u gostima, a zatim svladavši Grude na svom parketu.

"Istina je da su Čapljinci ostvarili sve domaće pobjede, ali nijednu utakmicu nisu dobili uvjerljivo. Imaju kratku klupu i svega 5 - 6 igrača u rotaciji i to će biti naša velika prednost, pogotovo ako nam se na parketu priključe novajlije", izjavio je igrač Leotara Bojan Setenčić.

U Čapljini će tako tražiti treću uzastopnu pobjedu, što je vrlo teško i ostvariti ako domaćini budu imali rasploženog, prije svega, drugog strijelca lige Ivana Bakovića, ali i sjajnu podršku domaćih navijača, u što nimalo ne sumnjamo. Trener Čapljina Laste će imati gotovo sve igrače na raspolaganju, jedino će nedostajati Jerkić koji je zadobio ozljedu u Kup susret protiv Zrinjskog, dok će gosti možda biti jači za dva nova igrača, ako ih uspiju registrirati do početka susreta. Inače, utakmice se igra u nedjelju s početkom od 19:00h, a cijena ulaznice je 3 KM. Vidimo se na tribinama...

Post je objavljen 12.12.2009. u 20:37 sati.