Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ribac

Marketing

Glasovanje se zatvara... ne još!

Ali se zatvara u ponedjeljak u 23.59, dakle tko nije a želi, sad mu je vrijeme da spusti ili digne tetama ocjene.

bye, bye


Ovaj tjedan je bio čisto sranje... Ono što me na početku tjedna raspizdilo i rasplakalo jest to da je Ogi krepao. Samo 4 godine, i neko čudovište od susjeda ga je otrovalo. Pitaš se što će taj učiniti starcu ili djetetu. Najbolji cucak na svijetu koji je volio svakog čovjeka i njuškao ga na čudnim mjestima. Sam se istrenirao da obavlja nuždu na pristojnom mjestu i uvjek je bio veseo. Bio je to dobar pas.

Na malo vedrije teme. Kratke recenzije. Jennifer's Body daje skroz kivi dojam iz trailera. Mislite da je u pitanju prvo komedija, a drugo horror. E pa u pitanju je prvo klasična teen drama, drugo elementi horrora i treće tu i tamo koji dobar one liner. Ne tako loš film, ali totalno krivi dojam na traileru, slobodno preskočite ako niste ljubitelj gospodične Fox. Alicia Keys i novi album "Element of Freedom" kojeg možete usputrečeno poslušati cijelog na facebooku. Što reći nego sjajno kao i do sada, a i Beyonce gostuje u odličnoj "Put It In a Love Song". B već ima i odličnu suradnju sa Lady Gagom na njenom novom albumu, tako da se dotična ne mora bojati da ćemo ju zaboraviti u hiatusu između albuma. Fever Pitch je odlična knjiga, iako svi znaju da ne volim nogomet. Preciznije da sam ravnodušan. No međutim kako je knjiga išla sve dalje i dalje žarko sam poput glavnog lika (koji je zapravo Nick Hornby) da Arsenal pobjedi. Nije me uhvatila u šund groznicu gdje sam morao sve odjednom pročitati, no jedna od knjiga za koje žalim što nisu deblje.

Božićno raspoloženje se polako pokreće, pokloni su 90% kupljeni a shvatio sam da miris skurene plastike povezujem sa Božićem. Naravno, ne ogromne količine nego male, kao kad rikne neka lampica na boru. Ili kao kad čistiš lustere sa upaljenim svjetlima i skuriš nailonsku perušku. Odjednom - bam! Sva se sjećanja vraćaju, uključujući i jedne godine vodene kozice. Oflaktorna moć. Kako se vi ubožićavate?

Pozdravno, Ribac

Post je objavljen 12.12.2009. u 19:00 sati.