Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/manchesterunited-solskjaer

Marketing

Scholes napušta Manchester na kraju sezone?

Image and video hosting by TinyPic
Paul Scholes je spreman napustiti Manchester United u sljedećem ljetnom prijelaznom roku.
"Nemam osjećaj da pridonosim igri koliko bih htio. Nije mi u cilju tvrditi da igram najbolje u svom životu, ali htio bih ipak pomoći koliko mogu."

Scholes komu je 35 godina insistira kako mu treba pružiti više prilika da se vrati u dobru formu, jer ovakva minutaža mu jednostavno ne odgovara. Počeo je manje od pola utakmica ove sezone.

"Uvijek sam preferirao kada igram više, logično da tada postižem i više pogodaka. Sada je potpuno druga priča. Igram jednom ili dva puta svaka dva tri tjedna. Mogu se samo nadati da me krene kada mi pruže priliku, budući da nemam drugog izbora. Razmišljate o budućnosti u takvoj situaciji i mogu vam reći da se ja ne vidim u Manchesteru ukoliko se ovo oduži. Nastavit ću do kraja sezone i ispitati kakvo će stanje biti."

Scholes vjeruje kako je njegov prijatelj i veteran Manchester Uniteda Ryan Giggs (36) jedan od najboljih igrača kluba svih vremena.

"Ryan je najbolji igrač već 20 godina i s njim je bilo super igrati. Vjerujem da kada se jednom odluči povući iz svijeta nogometa neće ga samo smatrati kao jednim od najboljih, u protivnom on će biti jedan i jedini."

Post je objavljen 12.12.2009. u 14:01 sati.