Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/friganikump

Marketing

KOncert je otkazan

Koncert koji je Lady GaGa trebala održati u rujnu u Zagrebu je otkazan, barem prema obavijesti na stranicama tvrtke Eventim koja je bila zadužena za prodaju ulaznica.

Trebalo je to biti prvi put da kontroverzna pjevačica dolazi u Zagreb, ali se to, čini se, ipak neće dogoditi. Otkazivanje koncerta navodno je opravdala prevelikim brojem obaveza.

Svi koji su se poveselili, kada je najavljeno da će izvođačica hit singla 'Poker Face' gostovati u Zagrebu, u sklopu turneje 'The Fame Ball Tour', ostat će nažalost razočarani. Koncert najavljen za 5. rujna je otkazan.

'Naime, nakon izvjesnog termina koncerta, uslijedila je intezivna komunikacija, na relaciji organizatora i agencije izvođača te je organizator obaviješten, kako nažalost, za sada, nema mogućnosti njegovog održavanja', piše u priopćenju objavljenom na stranici Eventima.

>>Lady GaGa stiže u Zagreb!

Nemoguće je ne primijetiti kako su u priopćenju navedeni potpuno neshvatljivi razlozi. 'Očito je prezauzetost obvezama, te teškoće u koordinacijama poslovnih partnera, dovelo do trenutne nemogućnosti gostovanja', piše u priopćenju.burninmada opet trenutno može zančiti i da če se koncer održati 2010,da bar da barrolleyes

Post je objavljen 12.12.2009. u 12:02 sati.