Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tennant

Marketing

19. Milano

Milano je prevelik grad i bilo mi je teško naći mjesto nastupa PSB. Zapravo, mjesto nastupa je bilo u predgrađu Milana.
Najprije sam išao podzemnom željeznicom, a jednom mladiću je pobjegao vlak dok mi je objašnjavao kako doći do mjesta nastupa. Zatim sam se vozio autobusom koji je prevozio fanove na nastup PSB. Divan krajolik, podsjetio me na mjesto gdje su PSB snimali videospot Heart.
A mjesto nastupa, Villa Arconati, također je bilo divno. Prošao sam na ulazu, no talijanski policajci su me zvali natrag i zatim pregledali moju sportsku torbu. Jedan od njih je sumnjičavo pitao zašto nosim raspelo, kada i gdje sam ga kupio i jesam li ga kupio na trgu sv. Marka (ili tako nešto). Ja sam mu odgovorio da ne znam kako se zove mjesto gdje sam kupio raspelo.
Činilo se da će nastup biti specifičan utoliko što su bila sva sjedeća mjesta kao da se radi o koncertu Tereze Kesovije. No, sjedilo se samo u prvim trenucima nastupa. Ubrzo smo ustali, pogotovo mi iz prvog reda, a Caterina se iznenadila kad je vidjela koliko sam ustvari visok. Pričali smo i rekla je da dolazi u Hrvatsku ljetovati. Za vrijeme jedne od pjesama pitao sam ju e-mail adresu te je i Neil mogao to vidjeti i kako ona piše adresu na papir. Vedra djevojka, pjevala je i smijala se primjerice mom pjevanju i gestikuliranju za vrijeme pjesme "Can you forgive her?"
Fanovi su poludjeli, pogotovo za vrijeme pjesme "Paninaro", ja za vrijeme "Always on my mind" i činilo mi se da je i Neil to primijetio ili čak zapamtio s nekih ranijih nastupa. U Milanu je bila i Elena koja je bila i u Munchenu. Iako sam mislio da njen natpis "I LOVE PSB" nije originalan, Neil joj se toplo nasmiješio kada je došlo blizu stagea.
Za vrijeme pjesme "It's a sin", mislio sam da možda ponovim ono iz Munchena no ipak nisam. Puno je bilo policajaca oko stage-a, najviše ih je zanimala zadnja pjesma "GO WEST" koju su odgledali.
Na kraju, Neil je rekao: "Grazie Milano, arrivederci!"


Post je objavljen 11.12.2009. u 21:23 sati.