Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/thekarambol

Marketing

ROCK MARINFEST '09 VAS OBAVJEŠTAVA

Zbog brojnih upita, pojašnjavamo neke tehničke detalje vezane uz ROCK MARINFEST 09. Ulaznice po cijeni od 30 kuna vrijede za oba dana festivala. Na sebi imaju dva kupona, za svaki dan po jedan. Mogu se kupiti u Vanilla clubu, Bubamari, pizzeriji Art, restoranu Maslina, Gradskoj kavani i caffe baru Saloon u Vinkovcima.

Majice po cijeni od 40 kn, te bedževi i plakati po cijeni od 10 kuna mogu se kupiti samo u Bubamari te uskoro i na štandu u parku kao i štandu na dane koncerata u Vanilla clubu. Na tom štandu ćete moći kupiti po vrlo popularnim cijenama i CD-e, majice, bedževe i drugo svih izvodžača koje će oni pokloniti, kao i neke kolekcionarske primjerke koje ćete moći kupiti samo tada i nikada više.

Zahvaljujemo svima koji su već kupili majice i drago nam je zbog velikog interesa te ćemo dotisnuti još jednu količino, obzirom da je prva količina doslovno ‘planula’.

Ulaznica za kazališnu predstavu ‘Tri praščića’ biti će 20 kuna. Sav prihod je namijenjen Bubamari.

Molimo sve sugrađanke i sugrađane da svoje ulaznice kupe na vrijeme kako bismo izbjegli gužvu na samom ulazu u Vanilla club.

Na VTV-u, CMC-u te netu možete vidjeti reklamni spot za ROCK MARINFEST 09 koji je izazvao veliku pažnju pa vam moramo reći kako se radi o djelu Marka Zeljkovića – Zelje u produkciji studija 69. Također je ista ekipa radila i audio spot koji se vrti na Radio Vinkovcima, Radio Vukovaru, VFM-u i Slavonskom radiju.

Posebno izvješćujemo sve one koji će doći iz drugih krajeva kako je organiziran smještaj za sve posjetioce ROCK MARINFEST-a 09 u hostelu Plus u samom centru Vinkovaca te će svi sa ulaznicom moći koristiti noćenje s doručkom u vrijeme festivala za samo 100 kuna. (

http://hostel-plus.hr/)
I još samo podsjećanje na to tko svira koji dan: 27.12.09. nastupaju: Van programa, Punčke, Septica, Atheist rap, Grupa tvog života, Mlinski kamen i Radost! 28.12.09. nastupaju: Neću žvake oću kusur, Gorila MPA, The Rock flock, Fruštuk, Super s karamelom, Pogreb X, the Karambol i Gustafi. Oba dana nastupa i Lil’ Bear.




SVE VEZANO UZ ROCK MARINFEST '09 MOŽETE PRATITI I NA:

- My space ROCK MARINFEST

- ROCK MARINFEST na Facebooku


- BUG - BALKAN UNDERGROUND

- VINKOVAČKI GLAZBENI FORUM




ROCK MARINFEST je koncert humanitarnog karaktera i sav prihod od koncerta, prodaje majica, bedževa i svega ostalog vezanog uz RMF ide u korist "BUBAMARE", udruzi osoba sa invaliditetom VINKOVCI.
Više o "BUBAMARI" saznajte na njihovoj službenoj stranici www.bubamara.hr










Image and video hosting by TinyPic



Post je objavljen 11.12.2009. u 20:17 sati.