Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dragaraga

Marketing

Kako se hrane bebe?

Ovo stvarno ne treba nitko citati, zelim se rijesit balasta pa pisem. Zato sam tu. Izmedju ostalogsretan
Prvo me bilo strah hocu li imat mlijeka dok beba ne izgradi svoj imunitet. Prvo sam ciljala samo da dojim 3 mjeseca, zatim samo da dojim 6 mjeseci, onda samo da dojim dok se ne nauci jest da ju ne moram navikavat i na hranu i na adaptirano mlijeko...
Mala ima osam mjeseci.
Moze se raci da iskljucivo dojim.

Iscrpljena sam.

Hranim ju tri puta dnevno kasicama i ona sve prihvaca, ali pojede tako malo da ju moram dojiti. Nece ni caj ni sok, samo vodu i to iskljucivo iz casice. Svasta smo vec probali i nije alergicna, samo je ona odlucila da joj je mlijeko najpotrebnije. A zijeva kao pticica kad vidi zlicu i kaze "mmmmm" na mrkvicu i jabuku i kekse, cak sad hoce i bananu, sljivu, sve voce! Pojede i jogurta i Milupa papice od griza, zitarica, probiotike i slicno. I sve je to "mmmmm"! Ali tri-cetiri zlicice i dosta. Povrce ne voli, to ak pojede zlicicu, puno je.
Adaptirano mlijeko u potpunosti odbija, cak i ako joj ga pokusam sakriti u kasicu, odmah ga osjeti.

Princip kad ogladni, jest ce ne pali. Ona place, a ja to ne mogu trpit jer mlijeka imam. Htjela bih je dojiti do godine dana. Onda ce valjda sve vec jesti pa cu je oduciti od dojenja. MIslim da cemo bit sretnije!

Nece dudu varalicu i odbija dudu. Dudu varalicu pljune s gadjenjem, a od dude na bocici joj krene na povracanje. Imamo sve velicine i sve vrste duda. Ni jednu ne zeli.

Ne zalim se. Lijepa je, velika, bucasta i napredna. Vrlo je vesela djevojcica.

Iscrpljena sam jer joj treba puno mlijeka i ja ga jos uvijek imam. Sad me jako strah da ne izgubim jer sto ce onda ona jesti?
Strah me ako se razbolim pa da ju necu moci dojiti. Za sad se dobro drzimo dakucnemudrvo, ali stalno me sad neceg strah jer ona jede samo mlijeko. Nije vrag da cu jos razvit tjeskobu i depresiju.
Doktor mi je rekao, kad sam bila prosli utorak na kontroli zbog onog bezobraznog cistitisa, da su moji osjecaji sasvim normalni jer su unutar godine dana od poroda i da ce ubrzo sve doci na svoje. Znam da je u pravu, samo je ponekad jako tesko, cak i kad ju gledam kako mi je divna i kako mi uzvraca ljubav i kako mi se smije.
Srecom, ona je i najbolji lijek za tjeranje glupih misli cerek

Jedva cekam proljece, fali mi sunca i lijepog vremena!

Ispuhala sam se!
Odoh, probudila se moja milena cerek

Post je objavljen 11.12.2009. u 18:33 sati.