Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pokerbrat

Marketing

Strava i Užas

Nakon što sam se pohvalio prošli put kako nisam imao puno bedbeat - ova, danas moram reći sasvim suportno! Svaki ali baš svaki put kada sam flopao set netko bi imao boju, straight ili jači set, dobivajući ih isključivo na riveru :)). Prvi puta sam izgubio na poker 55 -ica, UŽAS!!!!

Dakle, ruka se odvijala približno ovim redoslijedom:

Na UTG +2 dobivam pocket 55 - ica te reizam 3bb, button zove i svi ostali foldaju;

FLOP: 5d5s10h betam 2/3 pota, lik me zove,
TURN: K betam opet 2/3 pota, lik zove,
RIVER 10 betam 2/3 pota, lik ide all in!!!

zovem ga naravno, na svoju žalost i svu nevjericu :)))....villain( čitajte baraba, hulja, smeće ) je imao pocket 10 - tki!!!

Banka mi je pala sa solidnih 18$ na mizernih 13 i 46$. Izgubio sam svu volju za igranjem svih vrste pokera i općenito karata. Nakon nekoliko dana pauze te par razbijenih tipkovnica i ostalih stvari koji su se našli na dohvat ruke, krenilo se smireno u nove pobjede. Banka nakon dugo vremena izgleda bolje, te se na današnji dan popela iznad enormno visokih 21$. Pokušavam i dalje čisiti bonus ali ne moram ni reći koliko je to teško na najnižim blindovima. I dalje se igra ABC poker jer drugačije se ne može. Barabe pogađaju 2 .ili 3 outs - a, nemoguće flushove, full house, setove!!! Dva para neću ni spominjati lol! Sljedeći tjedan će se pokušati igrati puno, puno više te nadam se uspjeti podići banku na 30$. Level 2 iliti NL5 je zasad nedohvatilj ali sa stprljivom igrom te malo sreće ubrzo bi se trebalo doći i na tu razinu. Mogu reći da jedva čekam NL5 jer ću imati makar mali osjećaj da napredujem te da nešta valjda i ja radim dobro u Holdemu!!???...

Prije par dana skinio sam trial verziju HM -a te uspješno sve naredio. Stvarno odličan program ali kod mene se javljalo par problema koje nisam nikako mogao riješiti. Recimo kad sam igrao par sati te ugasio Full Tilt, nakon ponovnog uključenja sva grafika i slova u FT - u su mi bila izbrisana. Jedino riješenje je bilo reinstalacija FT-a. Stoga je zasad suspendirano korištenje HM - a do daljnjega. Ako netko možda zna razlog, bio bih jako zahvalan da mi pomogne.

Za sada toliko, odoh grindat:)))

Post je objavljen 11.12.2009. u 14:57 sati.