Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/daltoni-os

Marketing

Jer svi smo mi Osijek !

Foto B.Mr.
Foto : B.Mr. wink

Subota i nedjelja,igra se mali nogomet u Osijeku (1.HMNL;2.HMNL-Istok). Stoga nemoj da Vas nema.Opravdanja više ne prolaze. Posebice,ako možete uživati u vrhunskim čarolijama malonogometaša koji prvenstveno igraju futsal poradi sebe i vlastitog zadovoljstva,ali predstavljati svoj grad i u višim malonogometnim sferama nije mala stvar. Zar ne ? Zato prestanite izmišljati neke banalne razloge i pohrlite na tekme. Povedite i supruge,djevojke,ljubavnice itd.,a Vi cijenjene dame,možete isto učiniti samo obrnutim redoslijedom . Je l' to jasno ? Ili ako imate djecu povedite ih u edukativno-obiteljsku šetnju i pokažite,objasnite im sve prednosti bavljenja športom. U današnje čudno neko vrijeme (u svakom pogledu) ljepota bavljenja športom dolazi sve više do izražaja. Netko bi rekao;u zdravom tijelu zdrav duh. Prisjetite se Vaših mlađahnih dana i radosti,a posebice zadovoljstva što ste imali osjećaj da kroz bavljenje športom imate status pripadnosti određenoj skupini ljudi. Tada stvorena prijateljstva i poznanstva ostaju Vam za cijeli život u lijepom sjećanju. Na trenutak zaboravite na sve životne probleme i skupa s najmilijima dođite navijati za Osijek.

Jer svi smo mi Osijek !

Foto B.Mr.
Foto : B.Mr. wink

Subota,12.prosinac 2009,s početkom u 20:00 sati u športskoj dvorani Zrinjevac možete popratiti još jedan sraz starih malonogometnih poznanika iz kvalifikacija za popunu 1.HMNL. MNK Skripta V.B.K. protiv MNK Muć Bitumena. Da li će malonogometaši Skripte V.B.K. uspjeti u 10.kolu doći do svoje druge pobjede u 1.HMNL ?

Foto B.Mr.
Foto : B.Mr. wink

Pitanje na koje nije jednostavno dati konkretan odgovor,ali kvalitetna športska predstava zasigurno je zagarantirana. Obje ekipe gaje fer i športsku igru,te stoga gostujući suci iz Varaždina grada (Čosić-Babić) potpomognuti domaćim (Berger) i delegatom iz Satnice (Andrišić) neće imati pretjeranog posla na tekmi. I oni će moći guštati u utakmici. Dobro,oni će malo usput i privrijediti,ali takav im je posao. A Vas očekuju sponzorske tombolske ulaznice gdje i Vi možete nešto "ušićariti". Dobra tekma,dobro društvo,dobra zabava plus tombola i što čovjek može više poželjeti u subotnje veće. Dobro,možda se može nešto više poželjeti,ali to ćemo ovaj put preskočiti. Stoga,svi u Zrimpu i nemojte tražiti ispričnice za nedolazak na tekmu. Ipak smo mi Osijek,grad malog, a bogme i velikog nogometa. Na vrhunsku malonogometnu prezentaciju Skripte V.B.K. valjda neće utjecati "tihi puč"najboljih i najiskusnijih igrača. Vjerojatno će uprava iznaći mogućnost pronalaska kompromisa kako bi izgladila nesporazum poradi igranja igrača ekipe na zimskim malonogometnim turnirima koji slijede. Tu ne treba biti krut u stavovima zainteresiranih strana. Idemo dalje.

Foto Daltoni
Foto : B.Mr. wink

2.HMNL-Istok u kojoj MNK Mursa igra domaću tekmu,a MNK Areca gostuje u Valpovu. Opa,evo nama gosp.Bergera sada kao glavnog djelitelja pravde u srazu MNK Mursa protiv gostujućeg sastava MNK NG Unitas Nova Gradiška. Sudačku pomoć imati će u gosp. Kuni,a delegat Savić kontrolirati će djelitelje pravde. Jaka ekipa vrijedna svakog rešpekta. Tekma koja bi mogla biti prevaga za konačan plasman u središnjici (u prvom djelu prvenstva) za malonogometaše iz grada pokraj rijeke Drave. S druge strane gosti iz Nove Gradiške pobjedom bi se mogli prišunjati samom vrhu tabličnog poretka. Naravno,ako im i drugi postignuti rezultati u ligi budu išli na nogu. Eto njih barem za jedno(1) mjesto više u poretku. Poraz bi im mogao donijeti čak i do dva(2) mjesta niže u ligi. Sve je pitanje rezultata konkurencije. Ili si gore ili toneš dolje. Zato nemojte zaboraviti pojaviti se u nedjeljno predvečerje u športsko-nastavnoj dvorani Jug 2 u 18:00 sati gdje svoj susret započinju malonogometaši MNK Mursa protiv MNK NG Unitas. A da,to je nedjelja,13.12.2009. MNK Areca put putuje u Valpovo gdje domaćin MNK Mala Mljekara nema, čini se, ni teoretske šanse poradi iščekivanja pozitivnog reza naspram ekipe iz Osijeka. Turističko putovanje Areca bi trebala završiti uvjerljivom pobjedom protiv "autsajdera" prvenstva 2.HMNL-Istok.

Daltoni thumbup



Post je objavljen 11.12.2009. u 10:34 sati.