Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nktresnjevka2000

Marketing

BOBIN KUTAK

Evo i moje malenkosti nakon dužeg vremena. Toliko se toga dogodilo u proteklom periodu. Završio je jesenski dio prvenstva kojega smo završili u sredini ljestvice i počeo je lov na jelene gdje je početak bio i više nego odličan. Bravo dečki, samo tako dalje! Da se vratim na Jelenovac, meni vrlo drag turnir. Utakmica protiv Trnja i Vrapča bila je doslovno praznik za oči i uši. Bilo bi grijeh nekoga posebno izdvajati kada su svi bili za 10 bez obzira na minutažu, prikazanu igru i broju postignutih pogodaka.
Danas na treningu, meni jedan vrlo cijenjeni roditelj je spomenuo kako je u našoj grupi sve moguće pa i to da sa 9 osvojenih bodova možeš biti treći u grupi. Zato se ne treba zavaravati rezultatom već treba stisnuti zube i dohvatiti daljnji tijek natjecanja na što boljoj poziciji.
U nedjelju u podne igramo protiv Lučkog, ekipe s kojom smo igrali više puta, a najviše u sjećanju mi je ostala ona zadnja, koja nas je koštala plasmana u polufinale Medulina. Stoga je lako zaključiti da su nam nešto dužni. Iz tog razloga, u nedjelju u 11.15 je okupljanje, klinci moraju ponijeti bijele i crne dresove, zelene, bijele i zeleno bijele štucne, dok roditelji obavezno zelene navijačke majice i
HIMALAJA TRES,
IDEMO I PO TAJ DEVETI BOD.
Pozdrav,
Bobo

Post je objavljen 11.12.2009. u 10:18 sati.