Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malaanja

Marketing

ISPRAVAK NETOČNOG NAVODA U PROŠLOM POSTU


S obzirom na gužvu koju imamo ovih dana, danas jedno samo malo kratko javljanje.
Prvo bi se samo malo osvrnuli na prethodni post kad smo pisali o Humanitarnom štandu i blogerskim donacijama za štand. Naime kako većinu postova piše tata Tomislav tako se tati „podkrala“ jedna pogreška koja nije bila namjerna niti u nikakvom lošem kontekstu.
Objavljujući imena blogera koji su se uključili u humanitarnu akciju te stavljajući njihove donirane radove, tata Tomislav stavio je i slike anđela (srebrni, zlatni i čupavi) te napisao kako je mama Jasmina napravila jako punooooo anđela. Kad je post objavljen i kad je mama Jasmina to vidjela tata Tomislav je dobio ukor (he-he) jer sam trebao napisati da su te anđele osim nje izradili i članovi HU "Mala Anja" i ljudi dobroga srca koji su nam pomagali na našoj maloj kreativnoj radionici.
Ovim putem se tata Tomislav ispričava svim članovima HU „Mala Anja“ i svim ljudima dobrog srca koji su sudjelovali u kreativnoj radionici i nadamo se da će te ispriku uvažiti jer nije bilo nikakve zle namjere.

Zahvaljujemo se ovim putem našoj dragoj blogerici salvetnoj tehnici koja je danas na štand donijela i donirala svoje prekrasne radove (gipsane anđeliće u poklon vrećici i poklon kutije u salvetnoj tehnici) a još jednom i svima Vama koji na bilo koji način sudjelujete u ovoj maloj humanitarnoj akciji.

Za kraj sve Vas još jednom podsjećamo da Humanitarni štand na tržnici Dolac i dalje traje.
Veselimo se Vašem dolasku.

Veliki pozdrav mah od obitelji Kostanjevečki!


Post je objavljen 09.12.2009. u 18:15 sati.