Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dragaraga

Marketing

Pikica

Kisa pada, moj muz cvate cerek Najduze sto se sjeca je neprekidna kisa koja je neprekidno padala (lokalan izraz bi bio cmoljilazubo ) 5 tjedana.
5 tjedana!
I to je moj muz. S kisovitih otoka. Malo Englez, malo manje Irac, ne znas gdje je vise kise. Voli kisu. Ne nosi kisobran nikada. Nosi tanku jaknu dok su normalni ljudi (misretan ) ususkani u perje. I nije mu zima.
Ljeti ga naganjam kremama sa zastitnim faktorom 50+ da nam ne zacrveni obiteljsku fotografiju. Otporan na sve osim na sunce.

Danas smo vodili nasu curicu na pikicu. Odlucili smo je cijepiti protiv pneumokoka. Mala je bila super dobre volje dok nismo usli u ordinaciju. Onda je pocela ridat, plakala je na pregledu, vaganju, primanju pikice, izlasku iz ordinacije i pri oblacenju. Prestala je cim smo izasli iz cekaonice. U autu je zaspala, odspavala jos jedan sat, najela se i dobre je volje. U medjuvremenu je jela jos dvaput, igrala se, prehodala sobu sto puta, kotrljala se i vice, vice, vice.
Mene je malo strah reakcije i svako malo provjeravam jel toplo celo i ima li crvenila na nogici, ali za sada je sve u redu, nadam se da ce tako i ostati. Do sada nije imala problema.

A tata? Bio je tako nesretan kod doktorice dok je ona plakala, teska srca je otisao na posao dok je njegova bebica uzdisala u snu. Saljem mu poruke da je dobro.
Otporan na sve, osim na sunce i suzice svoje bebe.

Post je objavljen 09.12.2009. u 12:45 sati.