Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mnkmartinovka

Marketing

OPET PROBLEMI u 2.HMNL - sjever

--- Evo odigrano je i 7.kolo prvenstva i došlo je do prve neodigrane utakmice i 3:0 p.f. za goste i neplaćanja "kotizacije" (prolongiranje plaćanja). -- 1.)Trebala se odigrati utakmica u Nedjelju 06.12.09. s početkom u 17,00 sati između MNK"Malešnica" - MNK"Zagreb Zapad" i domaća momčad nije imala dovoljan broj igrača (8 igrača) i utakmica se nije odigrala. -- 2.)Čitamo u Glasniku br.7(od 09.12.09.) kako se produžuje stupanje na snagu suspenzija do 10/11.12.09. za klubove Ban Jelačić i Malešnicum koja je bila stupila na snagu 30.11.09.(objavljeno 25.11.09.) što znači da ti klubovi nisu smjeli igrati ovo 7.kolo (Malešnica tako i tako nije igrala a Ban Jelačić je igrao ) , dali to znači da su svoju kotizaciju platili klubovi Zagreb-Puljić(koji jesu ovo kolo igrali) i Zagreb-Zapad(koji nisu ovo kolo igrali) . Čudno opet netko telefonski dozvoljava da se igra ili ??, a nije plaćena kotizacija (Martinovki prošle godine zbog drugačijeg slučaja "kotizacije" nije dozvoljeno).Evo posla za disiplinskog suca i zanima nas kakva će kazna biti za neodigranu utakmicu , nadamo se da neće biti onako čudnovata kao za MNK"Zagreb Puljić" kada nije imao dva igrača ispod 21 godine . --- Priča se u zagrebačkim malonogometnim krugovima da ovosezonski disiplinski sudac (F.Božić) ne želi riješiti disiplinske prijave od prošle sezone (misli se na prijave protiv kluba MNK"Zagreb Puljić" i njenog predsjednika Ljubomira Puljića ) koje nisu riješene pravdajuči se da to nije njegov posao. Navodno je povjerenik lige zatražio pravno tumačenje od pravne službe HNS-a i dobio odgovor da to mora riješiti sadašnji disiplinac F.Božić . Malo je nezgodno da se kazni prošlogodišnji disiplinac i njegov klub .
--- Evo i drugo : predsjednik MNK"Zagreb Puljić" gos. Ljubomir Puljić, još do sada (možda i je ??) nije platio kotizaciju 2500,00kn (seniori 09/10), a i dužan je od prošle sezone Zagrebačkom nogometnom savezu neke novce (oko 3000,00.-kn) za registraciju igrača ,članarine itd. , samo nam nije jasno kako uspije i pored toga duga da registrira igrače (inače mi koji smo bili dužni nismo mogli) valjda ima veze i u komisiji za registracije. --- Čitamo na internetu da je Zoran Dodig tajnik u MNK"ZagrebZapad" na što smo se mi (Martinovka)prošle sezone žalili da on (Z.Dodig) radi toga ne može biti Povjerenik lige (onda su govorili da nije istina) ,a isto čitamo smo da je Ljubomir Puljić predsjednik kluba MNK"Zagreb Puljić" na što smo se mi (Martinovka)žalili prošle sezone da on(Lj.Puljić) radi toga ne može biti disiplinski sudac (isto su govorili da nije istina). I tako su oni obavljali prošle sezone i dalje dvije funkcije u klubu i bili dužnosnici u 2.HMNL- sjever i donosili odluke koje su bile u intresu njihovih klubova i to je bio razlog da MNK"Martinovka" odustane nakon prvog dijela od daljnjeg natjecanja (seniori) i da ne počne natjecanje sa mladeži(Juniori-Kadeti) i natjecanje u kupu (seniori) u 08/09 sezoni .
-- Sada opet je isto samo malo drugačije većina dužnosnika malog nogometa iz Zagreba su iz istog kvarta , tajnik Udruženja 2 HMNL je Z.Dodig i tajnik Udruženja 1HMNL je R.Čižmešija (sin mu igra u MNK"Zagreb Puljić") koji je ujedno i član Skupštine ZNS-a ispred malog nogometa, disiplinski sudac 2HMNL- sjever F.Božić koji je ujedno i član komisije za registraciju ZNS-a , Z.Milić predsjednik i trener MNK"Zagreb Zapad" koji je ujedno i predsjednik Povjerenstva za mali nogomet ZNS-a . O iznamljivanju dvorane za igranje prvenstvenih utakmica klubova (satnica i dan ili da uopće igra) u Sutinskim vrelima, navodno ima veliki utjecaj kod dodjele gos. R. Čižmešija koji je u rukovodećim-upravnim strukturama dvorane ( ima i u dvorani iznajmljen prostor za svoju piceriju). Svijetla točka rukovođenja u 2.HMNL-sjever je izabran za Povjerenika Z.Paltrinieri i na zadnjem održanom Plenumu umjesto N.Koljaje (jedan manje iz istog kvarta) u Izvršni odbor Udruženja M.Lenard , kao i predsjednik Plenuma V.Brnić. Ipak ide na bolje i ako dođe do još kojih promjena (što je Martinovka prošle godine tražila ) više nego sigurno iduće sezone 10/11 Martinovka se prijavljuje za kvalifikacije popune 2.HMNL-sjever.

Post je objavljen 09.12.2009. u 12:00 sati.