Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/capljina

Marketing

Nazor: Nakon Igokee ne bojimo se ni Zrinjskog!

Image and video hosting by TinyPic
Za košarkaše Čapljina Laste nema odmora, jer će već danas u sklopu osmine finala Kupa BiH na svom parketu dočekati Zrinjski HT Mostar...

Nakon dobre partije u Aleksandrovcu, trener HKK Čapljina Laste Ante Nazor s velikim optimizmom dočekuje susret s mostarcima.
"U svakoj utakmici idemo na pobjedu i igramo sa 100 posto mogućnosti, jer samo tako možemo napredovati. Zasigurno smo pred punom dvoranom favoriti i moramo bez ikakvih kočnica i rezervi odigrati kako bi kasnije došao i rezultat. Nije važno tko je favorit, nego tko će na kraju pobijediti", kaže Nazor.

Nama je stalo do Kupa. Želimo proći i želimo pobjedu kao što je želimo u svakoj utakmici. U Čapljinu idemo maksimalno ozbiljno, spremni da se suprotstavimo odličnoj domaćoj momčadi. I zato nije važno je li ovo prvenstvena ili Kup utakmica", izjavio je trener Zrinjskog Ivan Vujičić.

U pripremnom razdoblju na međunarodnom turniru "Mariofil Džidić" Čapljinci su u Mostaru bili bolji od Zrinjskog rezultatom 72:70, međutim, od tada se sutrašnji protivnik Čapljinaca znatno pojačao.

"U odnosu na taj meč Zrinjski je jači za Vrsaljka i Gligoru, a očito su u natjecateljsku formu, što pokazuju rezultati. Respektiram ih kao momčad, ali momčad koja odigra s Igokeom, kao što smo to mi uradili u Aleksandrovcu, ne treba se bojati nikoga i sigurno se ima pravo nadati pobijedi u ovoj utakmici", izjavio je trener HKK Čapljina Laste Ante Nazor.

Na upit novinara koje su prednosti Čapljine u odnosu na Zrinjski, Nazor je odgovorio:
"Još uvijek ne znam što je s njihovim Perajicom i Džidićem, ali svakako je naša prednost na unutarnjoj igri. Napredovali smo obrambeno i u kontranapadima, gdje ćemo tražiti svoje prilike i pokušati napraviti razliku, završio je Ante Nazor.

Post je objavljen 08.12.2009. u 15:40 sati.