Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/martinaklisanin

Marketing

"Neopjevani junak" Baracka Obame

Najveći medijski događaj u regiji, Weekend Media Festival održava se uspješno već dvije godine u Rovinju. Ove godine festival je posjetilo i sudjelovalo više od 2000 vrhunskih stručnjaka iz područja marketinga, medija te odnosa s javnošću. Zbog velike posjećenosti i još veće zainteresiranosti organizatori su odlučili proširiti Weekend Media Festival.

PRVI WEEKEND SESSION UGOSTIO DAVIDA PLOUFFEA
Weekend Session su jednodnevna događanja koja će se kao nastavak festivala odvijati tijekom cijele godine kroz mnogobrojna predavanja i panele. Prvi Weekend Session održan je 3. prosinca u Hypo centru u Zagrebu, a ugostio je Davida Plouffea, voditelja predsjedničke kampanje aktualnog predsjednika SAD-a - Baracka Obame.



Pred prepunom dvoranom Hypo centra Plouffe je na vrlo zanimljiv i dinamičan način prezentirao svoja dosadašnja iskustva iz područja PR-a te podjelio s prisutnima svoja znanja i sposobnosti potrebne za učinkovito vodstvo predizborne kampanje. Karizmatični Plouffe iznio je detalje i pojasnio pozadinu vjerojatno najuzbudljivije predsjedničke kampanje u povijesti SAD-a.

Image and video hosting by TinyPic
David Plouffe, voditelj predsjedničke kampanje Baracka Obame

ŠTO DRUGI KAŽU O NJEMU
Sam predsjednik Barack Obama Plouffea je nazvao "neopjevanim junakom" svoje predizborne kampanje. Mediji diljem Amerike, ali i svijeta, pisali su o njemu pridodajući mu titule poput "mozga koji stoji iza predsjedničke strategije" ili pak "čovjeka najzaslužnijeg za Obamin uspjeh".

U PRAVO VRIJEME NA PRAVOM MJESTU?
Ugostivši značajnog PR stručnjaka u vrijeme predizborne kampanje u Hrvatskoj Weekend Session pokazao se kao pun pogodak. Nema sumnje kako su hrvatski medijski i PR stručnjaci u nastupu Davida Plouffea pronašli pokoju taktiku koju će svakako pokušati iskoristiti u predizbornoj kampanji svog kandidata, a koliko će koji biti uspješan – vidjet ćemo nakon Božića! sretan

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Akreditacija

tekst, slike i video: M. Klišanin

Post je objavljen 07.12.2009. u 23:15 sati.