Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

Intervju za GMTV

GMTV je danas pustio prvi dio intervjua Bena Shepherda s Madonnom. Drugi dio njihovog razgovora će biti emitiran sutra 8.12.

Na samom početku intervjua Madonna je priznala da joj nedostaje London. "Nedostaje mi šetnja susjedstvom, mnogo je mirnije, opuštenije u Londonu nego na Manhattnu."

Iako je kraljica popa ove godine prešla prag zlatnih godina, nije izgubila želju za provodom. "Prije nekoliko mjeseci je bila proslava rođendana mog menadžera i Lady Gaga je bila s nama. Zajedno smo plesale okružene mojim plesačima. Ona je pjevala moje, a ja njene hitove."



Priznala je da zadovoljna u svim područjima svog života. "Ponosna sam na svoj rad u Africi. Osjećam da sam do sada mnogo ostvarila u svojoj karijeri. Imam četvero djece i volim misliti da sam dobra majka. Osjećam veliko zadovoljstvo u svim područjima svog života." Mnogi mediji krititikuju Madonnu zbog prestrogog režima vježbanja, a Madonna odgovara: "To radim zbog zdravstvenih i estetskih razloga. Moram dobro izgledati i imati kondicije na pozornici kada skačen u razgolićenom kostimu. Treniram kao sportaš i moram biti u dobroj formi. Nisam panična, ali jasno znam što mi je posao i znam da ako želim biti u mogućnosti nositi što god želim na pozornici, onda moje tijelo treba izgledati dobro."

Kada je Ben na kraju prvog dijela intervjua upitao Madonnu da li razmišlja o novom posvajanju, Madonna je rekla: "Nikad ne reci nikad. Zašto me pitaš? Tražiš roditelje?"

http://www.youtube.com/watch?v=7k2PLS8aePo




Post je objavljen 07.12.2009. u 21:34 sati.