Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/daltoni-os

Marketing

Prva pobjeda Skripte V.B.K.

Foto B.Mr.
Foto : B.Mr. wink

Pobjeda za pamćenje !

Kako god patetični pokušaj opisa ostvarene pobjede malonogometaša iz Osijeka izgledao u očima športskih fanatika,ipak je to povijesna pobjeda (prva u 1.HMNL) koja se doista dugo iščekivala. Izvojevana kolektivnom igrom,ali nošena ipak na krilima Cara Jereta i kilera Čavara.

I to je to.

Foto B.Mr.
Foto : B.Mr. wink

Malonogometaši iz grada pokraj rijeke Drave na gostovanju u Krapini ostvarili su prvu pobjedu u prvenstvu Večernji 1.HMNL. Tko čeka,taj dočeka. MNK Renault Auto Krešo već poslovično,na domaćem terenu igra puno,puno bolje nego u gostujućim tekmama i zaista je bila mala mogućnost poradi očekivanja za nekakvo športsko iznenađenje u ovoj utakmici,mada su iznenađenja svojstvena upravo ovoj 1.HMNL.

Foto B.Mr.
Foto : B.Mr. wink

Konačnim rezultatom 2:3 (1:1) MNK Skripta V.B.K. vraća se kući pjevajući,jer ekipa MNK Renault Auto Krešo zasigurno nije bila najpoželjnija športska klapa za vađenje kestenja iz vatre. Ali na muci se poznaju junaci. Stoga samo čestitka malonogometašima obje ekipe za čvrstu mušku tekmu uz bučno, ali korektno navijanje domaćih fanova.

Foto Daltoni
Foto : B.Mr. wink

Daltoni thumbup


Post je objavljen 06.12.2009. u 17:26 sati.