Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/moja-ljubav-prema-njemu

Marketing

Svadja.....

Eyyy dragi moji citatelji!! Kako ste mi??
Evo odlucila i ja napisati jos jedan post!!
Zao mi je sto se nisam javljala, odgovarala na komentare, citala vase postove, pisala... Kraj je polugodista je...Svi znate kako je to!! Pogotovo u 4 srednje...Neke predmete ucim od pocetka jer se niceg ne sjecam, ali to sad nije vazno!!
Sto se trudnoce tice u 17. sam tjednu, sve je ok!! Bebice su odlicno, meni hormoni divljaju, ali prezivjet cu ja to!!
U proslom postu sam napisala da S. zeli kupiti kucu, e pa kupio ju je!! U pocetku nisam bila zadovoljna, naime, kupio je dvokatnicu, 240 m2!!! Kad mi je rekao da zeli kupiti kucu, zaboravio je spomenuti da ju je vec kupio i da je u fazi renoviranja!! Skoro sam pala u nesvijest kad sam saznala!! Rekao mi je da me nije htio zabrinjavati... Pa gore mi je ovako kad saznam od nekog desetog!! Kuca je u centru grada, ima veeelliikkooo dvoriste, ima ogradu, tuje, borove, i puunoo cvijeca (ok, sad nema cvijeca, ali inace..svaki da kad idem u skolu prodjem pored nje, oduvijek me fascinirala), kad ste u njenom dvoristu kao da niste u gradu, nema buke, savrsena je za odgoj djece!!
Kuca je vec dovrsena, namjestaj je u njoj, uselili smo se!! Prekrasna je!! Imam i kucnu pomocnicu!! Zove se Helena, ima 40 god. udovica je, nema djece, uselila se, pomaze mi oko svega, ja ne dam da ista sama radi, jer mi je zao zene, pa ja pomazem u pospremanju i kuhanju. Sprijateljile smo se!!

Prije tjedan dana dosao mi je prijatelj iz Zagreba. Bili smo najbolji prijatelji od malih nogu, ali on je na kraju osnovne odlucio otici u Zagreb, a ja sam ostala ovdje..To je bilo najgore razdoblje u mom zivotu, tesko sam preboljela njegov odlazak..Kad je otisao neko vrijeme smo se dopisivali preko msn-a, i ja bih preplakala svaki razgovor s njim, onda smo jednostavno prestali sa svim, ja njega nisam zvala, nisam slala poruke...Kad bi on dolazio ja bih obicno bila na moru tako da se nismo vidjeli vec 4 godine.. jedno poslijepodne dok S. nije bio u gradu sam primila poruku : "Cekam te na starom mjestu!" I ne rasmisljajuci sam obukla kaput i samo izletjela iz kuce! 'Staro mjesto' je bilo udaljeno jedno dvjestotinjak metara.. Kod glavnog trga, jer s prednje strane trga su kafici i trgovine, a sa straznje je park...Kao djeca uvijek smo se igrali u tom parku i danju i nocu, buduci da nitko nije prolazio iza trga u park, to je bilo savrseno mjesto za igru!!
Marko me cekao s prednje strane, jedva sam ga prepoznala!! Toliko se promijenio u ove cetiri godine, sad je visi od mene za glavu i po!! Ima razvijeno tijelo, ramena, torzo, noge, nije debeo, nije mrsav, jednostavno je savrseno gradjen, jedino sto se nije promijenilo je njegova crna kosa i svijetlo plave oci! Tako sam ga i prepoznala!! Kad sam bila sigurna da je to on, odtrcala sam mu u zagrljaj!! Skoro sam ga srusila, stajali smo tako zagrljeni desetak minuta i sve sto sam mu uspjela reci bilo je:
-Nedostajao si mi!!
-I ti meni!
Nevjerovatno je bilo koliko sam se dobro osjecala u njegovom zagrljaju!!
-Hladno je, idemo popiti kavu??
-Moze!
Prolazili smo pored kafica, svi su nas gledali onako zagrljene. Mislim da su nas Nikola i Dario vidjeli, i samo zbunjeno gledali za nama..
Usli smo u jedan kafic, popeli se na kat i sjeli...Nekoliko prijatelja iz osnovne nas je vidjelo i mene pozdravilo, ali nitko Marka nije prepoznao, on se samo smijao na to...Konobar nam je donio pice i ja sam skinula kaput...
-Ti nikad nisi voljela pivu, odakle ti onda pivski trbuscic???
-Nije to od pive, to je od seksa!!
-....
-Trudna sam!
-Ha??
-Aha..
-Pa s kim??
Ispricala sam mu sve sto se dogodilo ovog ljeta, a on je samo zbunjeno klimao glavom..
Onda je on poceo pricati o Zagrebu, kako mu se nije svidjela ni jedna 'normalna' cura, on voli one utegnute, ali gledajuci takve nalazio je samo sponzoruse..Upoznao je jednu, voljeli su se, ali ona se morala preseliti...Pricali smo tako o raznim dogadjanjima kad smo shvatili da je 8 sati, tj. da kavu pijemo vec 4 i po sata!! Oboje smo umirali od gladi, pa sam ga pozvala kuci na veceru, Helena je pripremala lazanje! Vecerali smo sve troje zajedno, a onda smo presli u dnevnu i gledali neki film, nas dvoje na kaucu zagrljeni, a Helena u fotelji(on nije bila standardna pomocnica koja je samo pospremala, ja sam je tretirala kao prijateljicu i uzivala sam u njenom drustvu).
S. je tih dana bio na poslu i trebao je doci tek sutradan..
Zvono se oglasilo i Helena je otisla otvoriti, S. se vratio ranije.. Kad je usao u dnevnu sobu Marko je sjedio, a ja sam lezala s glavom na njegovom stomaku, a njegova ruka je bila na mom stomaku..
-Stigao sam, uspjeli smo posao zavrsiti ranije, kako s...MIHAELA!!
Ustala sam i otisla ga poljubiti, ali me odmaknuo od sebe..
-Tko je ovo?!
-S. ovo je moj prijatelj Marko, Marko ovo je buduci muz S.
-Drago mi je!!
Rekao je Marko, rukovali su se, ali S. nije nista rekao.
-Ja moram ici, vec je kasno.. Mihaela, cujemo se! Helena, hvala vam na veceri!! S., bilo mi je drago!
Ispratila sam ga i vratila se u dnevnu...
-Tko je sad on?!?!
-Marko je moj najbolji prijatelj, druzili smo se otkad znamo za sebe, ali on je otisao u srednju u Zagreb, nismo se vidjeli cetiri godine, sad se vratio na par dana...A koji je tebi?! Zar ne smjem otici na kavu s najboljim prijateljem, i pozvat ga doma na veceru?!
-Zasto ste bili onako zagrljeni?!
-Pa sta ako smo bili zagrljeni?! Prijatelji smo!! Nista se nije dogodilo!! Helena je svo vrijeme bila s nama!!
-Svejedno!! Ti si moja zena! I necu dopustiti da se ljubakas s nekim i to u mojoj kuci!!
-Nisam ti ja Nikolina!! Ne zaboravi na to!! I jos ti nisam zena!! Mogu otici kad god hocu i vise me nikad neces vidjeti, ni mene ni djecu! Nisam tvoje vlasnistvo, to sto te Nikolina varala ne znaci da cu i ja!!
-Ma sve ste vi iste!
Na to sam otisla u nasu sobu, uzela nesto svojih stvari i otisla u drugu sobu i zakljucala se..On je sjeo ispred vrata i satima me molio da mu oprostim i da otvorim vrata..
Ja i S. vec 7 dana ne razgovaramo, ja sam previse tvrdoglava, spavam u toj drugoj sobi, ustajem kad on ode, veceram prije njega, tako da se i ne vidjamo, to su prednosti velike kuce!
Mozda se pomirimo, mozda ne..Sad mi je svejedno..

Veeelikkiii pozdrav svim mojim citateljima!!
Ljubim ;)
Vasa trudnica!!



Post je objavljen 06.12.2009. u 14:15 sati.