Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/projekt365

Marketing

255/365

Kada otvoris prozor i pogledas nebo i kada vidis zutu zvijezdu sto najjace sja, ti se sjeti mene, jer to poljubac ti saljem ja.

Danas je na praksi bilo dobro :D
Kopirala sam svima ove pjesmice nadasve romantične i osvajačke i sve to. Smijali smo se ko budale. Ah..
Radili smo čestitke i napravila sam najbolju i super sam si. Bum ju za Božić stavila. Jes!
Slikala sam ovo. Tko pogodi dobi pusu!
Volim šumove i zrnatost :)

Photobucket

Neka ti carobni veo divnih snova uljepsa noc kad u mekani krevet odlucis poc. Bogovi neka cuvaju andjela mog dok mu saljem poljubac iz srca svog.


Ide li niže? xD

Onda?
Onda smo si bili super i zavodljivi. Onda smo pričali i tako, tako.
Onda smo se B i ja smijale. Onda sam ja mislila da lik ima dva uha na jednoj strani. Onda sam ciganicu skoro za trbuh ugrizla. Onda mi se sad povraaća kad se sjetim. Onda sam jela Cedevita bombone i nisam uspjela pojesti samo jedan. Onda nije ni B uspjela. Onda je došao njezin brat s novim autom. Onda sam kuhala. Onda sam jela. Onda je mama čistima, a fejs nije radil. Onda nisam ništa za svetog Nikolu kupila. Onda ne znam. Pizzu smo jeli onda. Ondaaa? Onda smo jeli kokice. Onda smo psa zabavljali. Onda smo gledali film na RTL-u. Onda je film bio tužan, ali ujedno i pomalo glup. I onda je došao R i onda sad pričamo. I onda mi se spava. Onda je B otišla s H, hihihihihiiiiiiiiiiiii. Onda mi neće odgovorit jel bambus ili piva :D
Onda imam super sličku na msnu.

I za kraj, najjača:

Nekom je tesko dignut 100 kila, nekom je tesko kopat kuruzu, nekom je tesko ujutro se budit, a tebi je tesko nazvat moj broj. Zasto?

:D :D :D

Onda bok.

Post je objavljen 05.12.2009. u 22:41 sati.