Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

Službeno priopćenje za singl 'Revolver'

Warner Music UK je objavio službeno priopćenje za izlazak novog singla 'Revolver'.

Nakon Madonninog top 3 singla 'Celebration', kraljica popa izdaje novi singl 'Revolver' u duetu s Lil Wayneom. Izlazak singla 'Revolver' je određen za 14. prosinac.

Spomenuti drugi singl se nalazi na Madonninom albumu najvećih hitova 'Celebration' koji je zauzeo 1. mjesto u Velikoj Britaniji te tako izjednačio rekord s Elvis Presleyom od 11 broj 1 albuma u Velikoj Britaniji. The Beatles još uvijek drže rekord od 15 albuma koji su dosegli 1. mjesto britanske top liste. 'Celebration' je prodan u preko 2 milijuna primjeraka širom svijeta do sada, uključujući 300,000 u Velikoj Britaniji.

'Revolver' je snimljen u New Yorku, tekst i produkciju potpisuje Madonna, a u pjesmi gostuje američki raper Lil Wayne.

Remixi na CD singlu 'Revolver':
- "Revolver” Madonna vs David Guetta (One Love Remix)
- "Celebration" (Akon Remix)


'Celebration' - kompilacija najvećih hitova obuhvata hitove izvanredne karijere kraljice popa, uključujući 'Everybody', 'Express Yourself', 'Vogue' i '4 Minutes'. 'Celebration' DVD sadrži Madonnine najbolje spotove, te i one koji nikada prije nisu bili dostupni na DVD.

Madonna drži rekord od 63 singla u UK top 10, ima 13 #1 singlova kao i 11 #1 albuma u Velikoj Britaniji. Višenagrađivana Grammy pjevačica, tekstopisac i producentica ima najviše #1 singlova od bilo kojeg ženskog izvođača. Madonna drži rekord kao najuspješnijeg ženskog izvođača u povijesti u Velikoj Britaniji.

Ne propustite dvodjelni intervju Madonne sa Ben Shephardom na GMTV, 7. i 8. prosinca, kada će razgovarati o privatnom životu i dugogodišnjoj karijeri.


Post je objavljen 03.12.2009. u 21:05 sati.