Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kokinsokak

Marketing

Koka na rasprodajama

Volim rasprodaje ( a tko ih i ne bi volio.) Najviše volim neplanirani shopping a pogotovo kad imam i dovoljno novaca kad naletim na nešto neočekivano. Tako mi se posrećilo da sam naletila na totalnu rasprodaju i kupila dvoje krasne čizme od antilopa ( sive više sportiva i crne damske ) za pravu siću. Sad sam koka u čizmama.Nedavno sam se počastila s par krpica u H&M-u, Maribor. Razočarala me malo dežela. Austrijski H&M je daleko opremljeniji a i šokiralo me kako se Slovenke ne znaju obući. Hodaju kao strašila okolo tako da se čovjek maltene uz njih osjeća presređeno ( doslovno kao da u toaleti za crveni tepih zalutate na lokalni plac.)
Razmišljam o modnom buvljaku i da li ići ili ne.Prodaje se odjeća naših dizajnera po prigodnim cijenama jer prihod ide u dobrotovrne svrhe. E sad, da ja znam da ću za to prigodno moći dobiti košuljicu ili haljinicu po pristojnoj cijeni bila bi prva u redu tamo. Međutim, pošto mi to sve nešto smrdi na brzu zaradu na račun humanitaraca mislim da ću preskočiti „priliku“ i vidjeti reakcije o kupljenom i cijenama na forumu. Zvuči mi malo predobro da bi bilo istinito a obzirom da se naši dizajneri dižu u nebesa i fantaziraju s cijenama, sve me strah na što bi naletila tamo.

I nebi ja bila ja da nisam malo osmatrala naše „špicerice“ proteklih dana. Neuobičajeno toplo vrijeme za ovo doba godine izmamilo je iz rupa na ulice koješta. Neke modne kreacije mogu pripisati samo južini ( nisu stari Dubrovčani bili bedasti kad su odlučili da ne valja donositi važne odluke kad je vani šiloko ili južina, voljela bi da neki to primijene i na odluku o tome što odjenuti.)


Mačak u čizmama sreće Pticu iz ulice Sezam, svaki daljnji komentar je suvišan



Ovo mi je totalno simpa i najbolji pokazatelj kako dobro osoba izgleda kad ona nosi odjeću a ne odjeća nju, sa smislom i neopterećeno!


Sve tri odlične! Ne volim klonove u koje se znaju pretvoriti frendice pa si liče kao jaje jajetu. Cura u sredini definitivni pogodak!


Hm, da nije usrala s ovim roza hlačama koje me bodu posred čeonog režnja još bi bilo prožvakljivo. Ovako je jednostavno loše.


Grubijev frend? Nemreš mi bit muško i furat takvu torbu pa da je neznam što, dobijem alergijski napadaj kad to vidim.


Trudim se biti redovitija ovdje na blogu al pažnju mi odvlače blagdani pa se više penjem po izlozima nego što visim online :) Do sljedećeg tipkanja želim Vam puno dobrih kreacija!


Post je objavljen 03.12.2009. u 10:46 sati.