Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/johnbezterrae

Marketing

:*

Eh… Možda je svijet skrenuo s uma, pripremajući se za Božić dvjesto godina ranije no ništa se ne može usporediti s mahnitošću koje obuzima Ulfuz (što se darova i darivanja tiče), a čime je zarazila i son cherrie.

Sjedim ja tako doma, evo upravo maloprije, i pričam sa ćaćom. Usput isprobavam novi LCARS program koji je naprosto SAVRŠEN i perfektan i baš imam osjećaj kao da imam nekakav personal computer koji se sišao ravno sa stola Mrs. Kathryn Janeway. Sjedim kadli netko odjednom zvoni. Gledam sat, osam i nešto sitno. Pitam se tko je. Ustanem, shvatim da ne nosim any pants i pojurim do sobe, s ocem na uhu.

Obučem se jedva i otvorim vrata. Ulfuz et son cherrie. Još uvijek pričam sa svojim pretkom pa ne mogu ni pozdraviti ljude, stoga se samo maknem u stranu i propustim ih. Ulijeću unutra kao furije, a ova se baca u kuhinju i počinje roviti po policama, škrabicama i frižideru u potrazi za nečim jestivim. Nažalost, razočarala se jer sam ja dotamanio apsolutno sve jestivo što nije bilo dovoljno brzo da pobjegne od mene.

Konačno svršim razgovor i pitam ih da dobro koji qrac rade tako kasno kod mene (mislim, za njih je to kasno DOLAŽENJE kod mene, inače se u to vrijeme ide od mene, no dobro)… Ulfuz mi objašnjava kako više nije mogla čekati i kako mi moraju dati „malo“ preuranjeni božićni (upravo sam „božićni“ napisao velikim, ne znam koji mi je vrag) dar!!! :))))))))))) Gledam u nju kao da vidim tele u slatkoj kotulici i ne vjerujem. Znam da je inače luda za tim poklanjanjem osamsto eona prije nekog događaja no to je do sada barem bilo rezervirano za nju i njezinog cherrieja. Vidim, počelo se širiti…

Uglavnom, pravda se cherrie kako više nisu mogli čekati jer je postojala vjerojatnost da si to isto sam kupim, u onim trenucima mahnite depresije kada kupujem sve i svašta samo da se osjećam bolje (još jedan od dokaza da sam žena, actually). I tako ja dobih svoj božićni darak. Elegantno zamotan u vrećicu od Algoritma. :)))) Ionako mrzim darove zamotane u sto i jedan sloj papira, u što treba uložiti poprilično mišićne sile da dođeš do bitne stvari. Ovako je sve bilo puno lakše…

Vadim ga. CD :))) „Gregorian – The Masterpieces“ + DVD :))))) Nevjerojatno… :) Toliko sam kukao kako bih htio ići na koncert u Lisinskom (znate da dolaze u Zagreb kroz nekoliko dana?) i kako neću imati keša za to jer treba pokupovati sitnice ljudima i usput živjeti u Zagrebu i paziti na nepredviđene troškove i sve to… Jedan tren sam govorio kako neću ići na koncert, drugi tren sam već vrištao kako sve može ići kvragu i kako ja idem u Lisinski, taman gladovao pola godine poslije… Uglavnom, sada više ne moram brinuti jer ih imam doma :))))

Eto, to se zove pun pogodak! :)))) Thanks a lot, guys, pušekići!!!!! :))))))))))))))))))))))))))))) No, to me sada baca u nevjerojatan dug (psihički) jer ću se osjećati ful katastrofično ako ne pronađem nešto dovoljno slatko, korisno i nadasve neočekivano no opet fantastično i oduševljavajuće za Ulfuz i cherrieja… U zadnje vrijeme me ne ide baš pronalaženje „punih pogodaka“… Ništa, mislim da me čeka poprilično teška misija sljedećih tjedana. Na koncert više ne moram, tako da imam vremena, prostora i keša, hehehehehehehehehe…. Još samo kad mi desni zvučnik moje drage i mile linije ne bi prekidao, mogao bih još potpunije uživati u ovoj lijepoj stvari….

Znate valjda tko su ti Gregorijančići, zar ne? :)))) Na ovom CD-u su stvarno najveći hitovi, a stil pjevanja je jednostavno fantastičan. Krivo mi je što ne znam niti jedno mjesto u ZG (konkretno, crkvu) gdje mogu poći poslušati gregorijanski koral na djelu. Molim vas, ukoliko znate za takvo mjesto, recite mi. Upravo slušam stvat „Join Me“ koju u originalu izvodi H.I.M. Njegova verzija mi jest fora, iako je on kao pojava naprosto smiješan i zastrašujuć (u onom smislu „koji je vrag ovom tipu?“). Ima još jedna njegova stvar koja mi je dobra, ostale su tako tako… Izvedba u gregorijanskom stilu je naprosto... Božanstvena :))))) Koliko god to oksimoronski zvučalo, ako pogledamo iz čijih usta pjesma prvotno dolazi i o čemu govori… Vjerujem da bi i najžešća sotonjarska stvar zvučala božanstveno otpjevana u gregorijanskom stilu :))) Nego, cherrie et Ulfuz, jesam li već rekao hvala??? :)))))) Ne vjerujem da sam rekao dovoljno… :) Idem baciti oko i na DVD… Nažalost, morat ću to napraviti na kompu jer je moj dragi Vivax po drugi put ispustio dušu i odbija suradnju, barem što se vrćenja diskova tiče. USB i SD slot mu još rade, hvala nebesima… :)))) Eto, idem uživati u Božiću koji je ove godine debelo uranio :) No, uvijek je fora dobiti nešto van sezone :)



Da, btw, riješio sam problem nefunkcionalne razmaknice. Koristim, naime, vanjsku tipkovnicu pa stoga molim da mi oprostite raznorazne nebuloze koje će ispadati na polju gramatike i pravopisa. Odvikao sam se od ovako širokog rasporeda tipki, budući da je na laptopu to sve sminimizirano... Ajde, do čitanja! :))) Je li vam se svidjela moja mala stilska vježba u prošlom postu? Nisam odavno izbacio ništa slično pa rekoh… I da, story is purely (not) fictional… A ako želite saznati tko je „the illusion“… Well... nećete, pa nemojte niti navaljivati (sudeći po odazivu, stvarno ste zapeli!!! :))))) )

:* cherrie et Ulfuz…


Post je objavljen 02.12.2009. u 21:24 sati.