Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/markozeljko

Marketing

Plemenite akcije za djecu

Na Trgu bana Jelačića 29.11. je održana još jedna u nizu humanitarnih akcija za djecu. Pod organizacijom Večernjeg lista i RTL-a koji su i osnivači humanitarne udruge „RTL pomaže djeci“ koja postoji još od 2006. godine. Udruga djeluje kao dobrotvorni fond te tijekom cijele godine, podupire različite projekte unutar Hrvatske koji su namijenjeni djeci.

Pred kamerama u malom postavljenom šatoru su poznate zvijezde RTL televizije (Renata Sopek, Mario Mlinarić itd.) iskoristili vrijeme u igri sa djecom. Od 29.11. do 6.12. traje tjedan darivanja uz već spomenute igraonice, radionice i zabavni program. Ovo je već treća godina zaredom da udruga pokreće nacionalnu kampanju prikupljanja sredstava pod nazivom “Budi mi prijatelj”. Kampanja će trajati do 6. prosinca 2009. godine kada će završiti TV emisijom i koncertom sa trga, a biti će biti emitirana na programu RTL-a.

Inače, ova kampanja počinje početkom studenoga, i koristi ovakve prilike također za animiranje javnosti kako bi se prikupila potrebna sredstva za pomoć odabranim organizacijama. Svatko tko želi sudjelovati svojim prilogom može nazvati broj 060 9007 i time donirati 6,15 kuna. “Budi mi prijatelj” sjajna je prilika da se javnost upozna s aktivnostima pojedinih organizacija koje se brinu za dobrobit djece te poteškoćama u radu s kojima se svakodnevno susreću. Ovaj put namjera je pomoći sljedećim organizacijama: Udruzi obitelji djece s autizmom DAR iz Osijeka, Centru za odgoj i obrazovanje Zajezda koji pokriva cijelu Hrvatsku i Knjižnici „Nikola Zrinski“ iz Čakovca. Humanosti nikad dosta!


Post je objavljen 29.11.2009. u 20:47 sati.