Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

We Come From Light

NY Times je nedavno objavio veliki članak o Jesus Luzu u kojem su pobliže prikazana životna iskustva mladog manekena, a od nedavno je i traženi DJ za njujorške zabave. "Obožavam vidjeti energiju publike. Dobra je stvar imati dvije karijere, manekenstvo i DJ, to mi pruža zadovoljstvo." Uživa u elektronskoj glazbi, te govori da još uvijek uči njeno produciranje. "Sviđa mi se elektornska glazba, pokušavam da naučim kako je producirati. Super je što se na taj način mogu povezati s ljudima i što možemo razmjenjivati energiju." Madonna je nedavno izjavila kako će novi album najvjerojantije imati elektronski zvuk, možda zaposli Jesusa kao producenta?

Nedavno je napravio remix od dvije njegove pjesme, 'Sweet Mystery' i 'We Come From Light'. Prošlog tjedna na jednom nastupu je pustio novi remix 'We Come From Light' koji uključuje i Madonninu pjesmu 'Revolver'. "Ubacio sam je u svoju pjesmu. Možete čuti moj i njen glas zajedno", dodao je Jesus.



Njegovi nekadašnji blisku prijatelji i suradnici tvrde kako ne prepoznaju Jesusa nakon što se sprijateljio s kraljicom popa. Jedan od njih je i njegov nekadašnji modni agent, Sergio Mattos koji je za New York Times dao izjavu: "Od trenutka kada je upoznao Madonnu više ga nisam vidio. Promjenio je telefonske brojeve i do sada se nismo sreli." U intervjuu je odbio dati bilo koju izjavu o Madonni, "Ne želim razgovarati o mojoj djevojci, neka sami dođu do zaključka."

Postojale su priče kako mu Madonna mjesečno daje džeparac, a Jesus Luz je odgovorio: "Naglas se smijem!" Zbog nepravilnog izgovaranja njegovog imena, Jesus je objasnio pravilan izgovor: "Zhay-Zoose (Jesus) Luz."


Post je objavljen 01.12.2009. u 17:33 sati.