Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kakofunkcionirajustvari

Marketing

Kao da je vic... ne, ne - It's my life

Dakle jučer sam bila na koncertu u Kutini. Već 3 godine udruga Izazov iz Kutine organizira dobrotvorni koncert kojim skuplja sredstva za programe edukacije o HIV-u i AIDS-u. Inače primarni im je cilj inkluzija HIV pozitivne djece u društvo.
I tako su mene opet pozvali da budem moderatorica koncerta na kojem su nastupili Gibonni, Bojan Jambrošić, Zoran Mišić i Dalibor Prohaczska band sa slatkim Dinkom iz Siska na bubnjevima. Gosti su bili glumci iz Doline Sunca a moj kolega moderator Mirko Fodor.
Na kraju koncerta popeli smo se svi na stage i pjevali sa Gibom Zlatne Godine, ekipa je odpljeskala svoje, sišli su izvođači sa stagea a Mirko i ja smo ostali da zatvorimo priču.....

I tada skužimmaličku neku iz prvog reda kako mi pokazuje na dekolte..... ja spuštam pogled i vidim kako mi je top skliznuo ispod grudnjaka i kako stojim pred 2000 ljudi u grudnjaku!!!!!!!

Okrećem se na peti, popravljam situaciju i kao da se ništa nije dogodilo ispričam svoje i sa najvećim mogućim osmjehom silazim niz štengice u mrak.....

trenutačno sam u fazi zaboravljanja cijele situacije..... teško je ali ja to mogu!! moram mogu!!


Post je objavljen 30.11.2009. u 19:51 sati.