Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hrksiroki2008

Marketing

Pobjeda rukometaša Širokog u Grudama za jesenski naslov

Image Hosted by ImageShack.us

GRUDE - Sportska dvorana Bili Brig. Utakmica 7. Kola Rukometne lige Herceg-Bosne: Grude – Široki 27:43 (8:21). Suci: Igor Herceg i Ante Rašić (oba Ljubuški).

Grude: Banožić, Bošnjak 3, T. Palac, Rudeš 12, Mikulić 7, Sabljić 5, I. Palac, Žulj, Bandić. Trener: Robert Grgić

Široki: Penavić 1, Jelić 1, Gašpar 2, Musa 2, Šaravanja 14, Slišković, Kraljević 5, Mandić 9, Ledić 1, Karačić 3, Gugić 5. Trener: Stjepan Skoko – Ćipa.

Sedmerci: Grude 0(5), Široki 3/5
Isključenja: Grude 2 (4 minute), Široki 4 (8 minuta)

U posljednjem nastupu ove jeseni rukometaši Širokog su odigrali još jednu sjajnu utakmicu i bez ikakvih poteškoća u gostima pobijedili momčad Gruda 43:27, te samim time osvojili titulu jesenskog prvaka u Ligi Herceg-Bosne.

Širokobriježani su pitanje pobjednika riješili već u prvih 30 minuta jer su imali vodstvo od 13 golova razlike, pa su u nastavku dvoboja veću minutažu dobili i igrači koji inače nešto manje igraju. Momčad trenera Stjepana Skoke – Ćipe nastupila je bez svog ponajboljeg igrača Ivana Lasića, koji je prije par dana doživio prometnu nezgodu, pa zbog ozljede noge nije bio u sastavu svog kluba.

Napadački su posebno raspoloženi bili Šaravanja sa 14 i Mandić sa 9 pogodaka, a u listu strijelaca se upisao i vratar Penavić koji je u posljednjoj sekundi lob udarcem s gola na gol postavio konačan rezultat. Penavić je ponovno bio briljantan, jer je prikupio čak 25 obrana, između ostaloga zaustavio svih 5 sedmeraca koliko su ih imali domaćini, a što je u rukometu uistinu nesvakidašnji raritet.

ABCportal.info (Danijel IVANKOVIĆ)

Post je objavljen 30.11.2009. u 16:58 sati.