Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gollynbossy

Marketing

golly&bossy@FashionWeek

Dragi Naši,
iza nas je vikend u koji smo uspili ugnjest kviz u Booksi, Saloon, Močvaru, Nacionalnu i sveučilišnu knjižnicu, Fashion Week, meksički restoran, čušpajz od poriluka i Pet Shop Boyse. No, krenimo redom.
Priskačemo kviz, Saloon, Močvaru i NSK i uskačemo u Fashion Week. Za početak, nikad nismo dobili mizerniju pozivnicu (igraća karta je tu za usporedbu). Znamo da je kriza, ali...
Photobucket

Došli smo fashionably late debelih po ure, i više ni bilo mista za sest nego smo se morali navirivat iz četvrtega reda stajanja. Odma u startu smo usvojili posebni način ponašanja na Fashion Weeku – bez pardona smo odmirali ljude od glave do pete. Malo smo i ogovarali manekenke s celulitom, malo smo se smijali štracama koje su te manekenke nosile i opet malo odmirali ekipu.

A što smo bili obukli? Crnu pletenu vestu za sve prilike, nove retro disko patike i već opjevanu pernatu bursu (klik).
Photobucket Photobucket

Photobucket

Photobucket

Kliknite na ove male slike da vidite atmosferu:
Photobucket Photobucket Photobucket

Na Fashion Weeku nema žmuli, ali ne pije se tek tako bezveze iz boce ili limenke. Ne, lipo dadu slamčicu tako da se ne pokvari šminka i da se ne isprolivate po sebi. Cijena? Prava sitnica. Jana od dva deca 12 kuna, Red Bull 36.
Photobucket

A dok smo tamo migoljili po Fashion Weeku i mislili kako ćemo sve opisat u postu Vama sjetili smo se svoje prijateljice Milojke. Koja je uvik ništo nabrzihen šila od retaji i to je uvik tako i izgledalo – nabrzihen i od retaji. Ali ni to što smo gledali po revijama ni bilo ništa boje, nego čak i gore. Da je Milo ostala u Zagrebu i šila, umisto da se vratila doma i šila di bi joj bi kraj. Sad jedva čekamo da Milo digne svoje dvoje dičice na noge, opet se prihvati igle i konca i učini još puno ovakvih bursi.
Photobucket

Vaši


Post je objavljen 30.11.2009. u 01:28 sati.