Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zs69

Marketing

Jutarnja Gelender Liga 3 - 12. kolo


jGl3 - 12. kolo; Pogled na Zagorje


Parking.
Rano jutro.
Gužva.
Posljednje ovogodišnje kolo. Zadnja prilika da se pozicija na tablici popravi ili zadrži. Aspiranata na top ten je mnogo. Do pretprošlog kola (10.) sam držao osmo mjesto. Na prošlom kolu (11.) sam pao na deveto. Osmi je za pet bodova bolji, a deveti za pet bodova slabiji. Svaki bod može biti presudan.
Zaključak je jasan. FIGHT!

Nakon Sabljinih uvodnih riječi i najave da slijedeću godinu počinjemo s gostovanjem (Gelender u gostima), krećemo u mračnu šumu.
Od samog početka pratim Stamenića. Šlepam se. Pratim ga do Gipsa, a tamo mi bježi. Na Gipsu me prestižu trkadžija Golec i Ludi Denis. Trkadžiju Terzića ostavljam prije Gipsa. Da pišem političke memoare, ovo bih vjerojatno nazvao "moj obračun s njima".
tG-jca i LsD-jca prestižem negdje oko 5/6 stupa. Nedugo nakon toga me sustiže Đani (Ludi), debitant na jGl-u. Prati me iz sjene i koristi moje poznavanje staze, sve do zadnjeg prelaska ceste, a nakon toga me prestiže i odlazi u noć.
Završavam zadnje ovogodišnje kolo sretan. Sretan možda nije riječ koja najbolje opisuje te osjećaje. Nisam uspio postići vrijeme <45:00, ali sam uspio doći svako kolo, uspio sam pobjediti lijenost i komformizam. Uspio sam se otrgnuti slatkom zagrljaju kreveta i kada je bilo hladno i kada je bilo kišovito i kada sam bio umoran i kada ...
Mogu oni pričati da je Žohar debeo i spor, ali Žohar je došao svih 12 puta. Kad bih tu upornost i nesalomljivost mogao aplicirati i na optimizaciju tjelesne mase, bilo bi to ... mmmmmm ... opako. naughty

Za kraj par riječi o ovogodišnjem pobjedniku. Vodja, čestitam na pobjedi, ali i na ponašanju i postupku pravog pobjednika i gentlemana. Naš Vodja je došao i na ovo, zadnje kolo, iako mu je ukupna pobjeda sigurna. Natovario se s velikim ruksakom i na vrhu proslavio pobjedu sa svojim drugarima. Odlične palačinke, a i sok je odlično "legao".

Vrijeme hladno, bez oborina, mračno. Staza mokra, prekrivena lišćem, no bez blata.
Temperatura na parkingu: 2°C

Time: 50:37
Avg HR: 159
Max HR: 171

Rezultati:
Rezultati

Galerija:
Žohar


Post je objavljen 02.12.2009. u 20:02 sati.