Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bbb-jarun

Marketing

Modri u Puli uzeli bod

Image and video hosting by TinyPic
Istra je pred svojim gledateljima odigrala požrtvovnu utakmicu i zamalo pobijedila aktualnog prvaka. S druge strane, Modri nisu imali svoj dan i odigrali su ispod razine...

Unatoč prijetnji kiše, u Puli su svi putevi vodili prema Verudi. Već sat vremena uoči utakmice broj posjetitelja, kojih se skupilo više od 3.000, jamčio je toliko priželjkivani nogometni praznik na ispunjenom stadionu. Ali, i okolnim ulicama i zgradama, čak i obližnjoj bolnici, s kojih se pratila utakmica. Na tribinama pulskog stadiona našao se i predsjednički kandidat Damir Kajin, kompletan gradski vrh, predvođen gradonačelnikom Miletićem i Dinamova uprava, nažalost, bez Zdravka Mamića, “krivca” što se utakmica igrala u Puli.

'Kavez' BBB-a bio je poluprazan, jer neki nisu “zaslužili” dolazak u Pulu, a kad su glas pustili Demoni, fešta je uistinu mogla početi. Nošen takvom atmosferom, domaćin je pružio sasvim solidan otpor favoritu i prava je šteta što je erupcija, zbog jedanaesterca, brzo utihnula. Gostovanje Dinama u Puli, pokazalo se još jednom, uistinu je ono zbog čega Pula želi prvoligaški nogomet i jučerašnja utakmica to je zorno dokazala.

Prvih je 20 minuta proteklo bez većih opasnosti i za jednu i za drugu momčad. U tom je razdoblju Dinamo zaprijetio preko Badelja, no njegov udarac glavom obranio je Lovrić. Pokušao je zatim i Traore, no Butina je izbacio loptu u korner. Pred kraj prvog poluvremena Badelj se sjurio u kazneni prostor, ali Lovrić brani. U 40. minuti Sammir je pucao snažno sa 25 metara, ali ravno u Lovrića koji hvata loptu.

U 10. sekundi drugog dijela Barbarić je srušio Šehića i sudac svira jedanaesterac. Šehić je pucao, ali Butina lako brani.
U 76. minuti Roce je zaprijetio udarcem glavom, no gađao je ravno u Butinu. Pokušao je iz slobodnjaka i Alimi, no lopta je otišla preko Dinamovog gola.

ISTRA 1961 - DINAMO
Pula, SRC Uljanik – Veruda
Gledatelja 3000
Suci: Igor Križarić, Borut Križarić (oba Čakovec), Saša Fegeš (Nedelišće)

ISTRA 1961: Lovrić, Barišić, Pauletić, Bodrušić, Švrljuga, Prelčec (82.' Mašić), Anđelković, Traore, Kacić, Šehić (66.' Alimi), Roce (89.' Deak)

DINAMO Butina, Etto, Barbarić (62.' Vrdoljak), Lovren, Ibanez, Calello, Badelj, Tomečak (86.' Chago), Mandžukić, Sammir, Kramarić (46.' Papadopoulos )


Ostali rezultati:
Karlovac-Međimurje 2:0
Cibalia-Zadar 2:0
Šibenik-Sesvete 2:0
Lokomotiva-Rijeka 3:0
Varteks-Inter 2:1
Zagreb-Belupo 3:3



Post je objavljen 28.11.2009. u 18:37 sati.