Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/automatic-story

Marketing

Dan IV. b)

-On će uskoro otići i ti nećeš morati razbijati glavu tim glupostima.- govorila mi je Tai dok je trpala kekse u usta.
-Joj, daj pregrizi ga! Taj keks je prevelik!- rukom sam pokazivala na nju. Sjedila je za svojim stolom sa veeelikom zdjelom ispred sebe.
-Ja znam što ti možeš strpati u nešto bez da to pregrizeš!- nasmijala se i gotovo ugušila. Prijeko sam ju pogledala iako sam se i sama željela nasmijati. -Neću više, stvarno.- nasmješila se i zagrizla keks. Bill je veselo iskakutao iz sobe. Otišao je prvo do Tai i zagrlio ju, a ona je promrmljala nešto u stilu "Wee, što je tebi danas." Onda je doskakutao do mene i ja sam samo stavila ruku ispred jer sam mrzila zagrljaje. Njemu to ništa nije značilo. Zagrlio me. Vidjela sam kako je Tai sklopila ruke i namjestila svoje velike naočale.
-Prekrasan dan. Prekrasan dan.- rekao je i sjeo na kauč.
-Kako kome. Mene još čeka razgovor s Fizzom! Sigurno će srati o niskom budžetu.- rekla sam sjetno.
-Ponovno!-, Tai i ja smo viknule zajedno na što se Bill hihotom nasmijao. Uskoro su i ostali Hotelovci bili spremni za snimanje zadnje scene. Zadnji je, naravno, bio Tom. Svi su već bili vani, a njega se još čekalo. Toliko me naljutio da sam morala otići i pokucati na vrata.
-Namjeravaš izaći još danas, ili da se mi vratimo unutra?- ljutito sam 3 puta pokucala.
-Namjeravaš ti ući unutra, ili da se ja obučem?-odgovorio je samo uvjereno. Mislila sam da nisam dobro čula.
-Ma koji kurac?-viknula sam. Otvorio je vrata. Bio je obučen.
-Zajebavam se, opusti se malo. Ali ne previše.- zločesto se osmjehnuo i htio me udariti po stražnjici, ali uhvatila sam ga za ruku na što je napravio uvrijeđenu facu i ponovno se nasmješio. Popravio kapu i izašao van laganim trkom. Znala sam da sam se ovaj put duboko uvalila. Pojurila sam i ja van.
-Di si ti do sad?- pitali su me kad sam napokon stigla do džipa.
-Da, di si ti do sad?- pitao me Tom. Namjerno me izazivao. Mrzila sam kad su me namjerno izazivali.
-Zadržala sam se malo. Hoćemo li?- samouvjereno sam sjela za volan. Uskoro smo se dovezli do kampa. Danas dečki snimaju zadnje scene. Dakle, moram napisati i završni dnevnik. Inače bi to šef trebao napisati i poslati Mijadi. Ali, kao i sve prljave poslove ovdje, to radimo Tai i ja. Zavukla sam se u šator kako bih na miru napisala to smeće. Netko mi je rukama zatvorio oči. -Joj, molim te, kakve su ovo glupe igrice?- pomislila sam. Okrenula sam se i umjesto Toma ugledala Josta.
-Kako si?-pitao me ljubazno. Razočarala sam se kad sam ugledala njegovu facu. Zar sam htjela da to bude Tom?
-Bilo je i boljih dana. Recite.- odmakla sam se korak unatrag.
-Ma ništa, došao sam samo provjeriti što radiš i kako si.- odgovorio mi je uljudno. Tom je upravo ušetao u šator.
-Što propuštam?- pljesnuo rukama i došetao do tanjurića s čokoladom.
-Ništa.- rekla sam i okrenula se prema dnevniku. Jost je izašao van. Tom je iskoristio priliku i cmoknuo me u obraz.
-Gle budaletine.- okrenula sam se prema njemu. Nasmijao se i sjeo. Izašla sam van s osmjehom. Ostavila sam dnevnik širom otvoren. Možda nisam trebala. Navečer smo se svi vratili u Pentagon i ja sam otišla na razgovor sa šefom. Pokucala sam na vrata njegovog ureda i iznutra se čulo jedno glasno "DA?" Ušla sam i sjela na stolac ispred stola.
-Zara. Neću vikati i neću biti bezobrazan. Samo ću ti reći jednu stvar. Imaš vremena do sutra da pokupiš svoje stvari i nestaneš odavde. Otkaz!- viknuo je i ja sam se počela svađati. Saznala sam zašto. Zbog dnevnika koji sam negativno napisala. Ali nisam. Napisala sam ga kako treba! Zbunjena sam i nemam pojma što se događa. Jedina osoba koja ima pristup dnevniku sam ja. Pisala sam ga u šatoru sve dok nije došao Jost, pa za njim Tom. Tom je ostao sam s dnevnikom! On ga je promijenio!

Post je objavljen 27.11.2009. u 21:08 sati.