Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/obadzo

Marketing

...fantazija & katastrofa!

... Al Bano Carrisi - Volare

...nekidan sidin u omiljenom kaficu i onako priko volje okricen Slobodnu... ha, mozes mislit kakav kad sam prisa na one rahmetli postere sa prizadnjeg lista sta bi reka Mujo, kad za susidni stol sidose dvi gospodje.
...nista posebna da moji slusni pijati nisu uvatili dio spike kojeg su nakon prvog srka kave zapocele.
...i jeli bilo sexa kako si planirala???
...ma jeeeeeee!!! ...odgovori ova druga onako ka' da je bila na prisilnom radu.
...sta jeeee, pa jel' bilo dobro??? ...navaljivala je ova druga, nestrpljiva u najmanju ruku ka' da nije vidila kurca po' godine.
...ma katastrofa!!! ...muz mi je dosa sa posla, u 3 minute je pojea rucak, posli toga bacili smo se na kauc i opalili te „velicanstvene“ 4 minute sexa, a nakon 2 minute on je vec hrka ka' prasac!!!… a kod tebe?
...mmmmm draga moja, kod mene fantazija!!! ...pocela ova sladit i samo sta ne slini za stolon.

Image Hosted by ImageShack.us

...evo ovako ti je bilo: ...muz mi dosa doma, nismo nista jeli vec me je odma poveja na super romanticnu veceru, posli smo se setajuc uru vrimena vracali kuci, nakon toga uz svice jos sat vrimena extra predigre, a onda po ure fantasticnog sexa i na kraju zamisli jos smo uru vrimena cakulali. Jednom rici, bajka iz snova!!!
...e jebat ga ovo vise nisam moga slusat! ...cuj jos uru cakulali na kraju!!!... ma sere li ga sere!!!
Bacin novine demostrativno, tako da su me zacudjeno pogledale sta me spopalo, platin pice i odem progibat noge na rivu...
Nakon uru vrimena koja je bila bas duuuuuugacka ka' i ONO cakulanje vratin se skvasit grlo sa jednom malon Karlovackom ...uzmen Jutarnji i bacin oko na horoskop.
...nadjen Ribe!!! ...jebat ga, bar to nije tesko jer su svugdi zadnje:-) ....sve priskocin i bacin oko na ljubavni zivot, a pisalo je:
... u ljubavnom zivotu prizeljkujete nove i veselije dogadjaje. Usmjerite svoje misli u pozitivnom pravcu, nema razloga da potiskujete svoje zelje ili osecanja pred blizom okolinom........
...u kurac i 'vakav horoskop!!! ...skontam nabrzaka nakon prva dva-tri reda, srknem malo zlatne tekucine i onda oni moji „radari“ koji ka' da rade za CIA-u uvate spiku koja me zamalo sokirala.
...za susjednim stolom sidila su dva tipa i trusila neku zesticu, a cakula je isla nevjerovatno ovako:
... i prijatelju, kakav ti je sex bija jucer??? ...jel sve bilo po planu!!!
...ahaaaaa, super!!! ...dodjem ti ja lipo doma, rucak vec na stolu... pojeo sam, popija bevandu, bacija se na kauc, opalija zenu nabrzaka i zaspa ka' top!!! ...a kod tebe???
...a u kurac, kod mene katastrofa!!! ....pocme ovaj drugi sav nervozan.
...zamisli... dolazim doma, a nema struje jer sam zaboravija platiti racun za prosli kvartal, zato sam moju zakonitu izveja vanka na veceru. Klopa je bila bez veze, a bilo je tako skupo da nisam ima vise love za platit taxi, pa smo morali ici kuci pjeske! Dosli doma, a naravno ka' sta sam ti vec reka nema struje pa sam mora upaliti te proklete sterike!
...e!!! ...komentira je i klima glavon onaj drugi, a i ja sam se vec poceja jezit od muke slusajuc.

Image Hosted by ImageShack.us

...bija sam tako popizdija da mi je tribalo uru vrimena dok mi se diga kurac, a posli nisam moga uru vrimena svrsit i sta je najgore od svega, toliko sam se iznerozija da jos uru kasnije nisan moga zaspat!!!
Bacin novine demostrativno, tako da su se ona dvojica siguro zacudjeno pitali koji mi je kurac desija, platin pice i odem opet progibat noge na rivu...
Usmjerija sam sve svoje misli u pozitivnom pravcu, bas kako mi je pisalo u horoskopu i otisa sam u drugi kafic, da nebi svoja osecanja istresa pred blizom okolinom!!!


...lip pozdrav! mah


Post je objavljen 01.12.2009. u 00:05 sati.