Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kenguur

Marketing

Koncert LET 3 u Münchenu

Sinoc sam bio na jednom jako zanimljivom koncertu.
Moj stariji sin svirao je kao pred grupa, poznatoj kontroverznoj Rijeckoj grupi LET3.

U poznatom Münchenskom domu za mlade "VOLXMUSIK - Feierwerk" sa pocetkom u 20:00 na binu su izasli "The Rozzzzers" grupa mladih muzicara od 17 - 18 godina (medju kojima je i moj sin) koji su zagrijali atmosferu do dolaska LET3.
Nesto iza 21:00 izasli su na binu u svom stilu odjeveni u kozu i sa prepoznatljivim brkovima.

Moram priznati da sam u taj tren ostao nakon dugo vremena ugodno iznenadjen.
Slusao sam neke njihove pjesme, gledao sam ih na TV nekoliko puta cak i u "Nedjeljom u 2", ali nikad nisam posvetio vise pozornosti tim deckima tko zna iz kojih razloga.
Neznam zasto, ali nikada nisam cuo o njima komentare kao o izvrsnim muzicarima koji to zaista jesu sto su sinoc i dokazali u Münchenu.
Dva sata zestoke svirke, mogu slobodno reci na zavidnom nivou poznatih europskih grupa i muzicara koje sam gledao, na zalost pred malobrojnom publikom (bio je radni dan).
Ne mogu reci da sam slusatelj takve vrste muzike, ali od sinocnjeg koncerta ovi decki iz Rijeke dobili su jos jednog obozavatelja.
Nije bilo playbacka kao kod dosta nasih poznatih estradnjaka koji dodju samo da pokupe lovu i odu.
Svirali su sa srcem kao da su na stadionu ispunjenom do posljednjeg mjesta i zato im skidam kapu !!.

Naravno da je tu bilo i ispucavanja cepova iz guzice sto je njihov stil, ali publika je sve to prihvatila sa humorom, a razgovarao sam sa organizatoricom koncerta koja je takodje bila odusevljena i kvalitetom zvuka ali i humorom koji njemci posebno u Bayernu dobro razumiju.

Svaka cast LET 3, radujem se novom koncertu.
























Post je objavljen 27.11.2009. u 08:52 sati.