Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bbb-jarun

Marketing

novosti iz dinama-B.B.B.

Mamić prekrižio Slepičku, Cufrea i Papa
Image and video hosting by TinyPic
Kako se približava početak zimske pauze, tako se i nogometni klubovi pripremaju s nekim rezovima u svojim momčadima. Među prvima koji su odlučili prekrižiti neke svoje igrače jest Dinamo koji će pokušati sporazumno raskinuti ugovore s Papadopoulosom, Cufreom i Slepičkom
U Maksimirskoj 128 su odlučili su se okrenuti svojim igračima koji su izdanci kluba. Zbog toga su se u Dinamu odlučili na neke rezove. Prema pisanju Sportskih novosti, Zdravko Mamić, Zoran Mamić i Kruno Jurčić odlučili su se zahvaliti određenim igračima, a naravno riječ je o skupim inozemnim pojačanjima koji se nisu pokazali baš toliko velikim pokretačkim snagama.

Isti list navodi da bi ove zime klub trebali napustiti Papadopoulos, Cufre i Slepička, s kojima će se pokušati dogovoriti sporazumni raskid ugovora kako bi se oslobodilo mjesta za mlade nade. Dok će se tom trojcu klub zahvaliti, u Dinamu su odlučili pak nagraditi Moralesa i Sammir s izdašnijim ugovorima kako bi ih se stimuliralo za još bolje predstave u budućem razdoblju.

Vida dolazi u Dinamo za milijun eura?
Image and video hosting by TinyPic
Mladi igrač Osijeka Domagoj Vida mogao bi u siječanjskom prijelaznom roku stići u redove hrvatskog prvaka Dinama, i to za odštetu od milijun eura
Nije prvi put da 'modri' vrbuju jednog od najboljih nogometaša iz Gradskog vrta, 20-godišnjeg Vidu, koji je polivalentan igrač pa može igrati i na bokovima, stoperskim pozicijama te u veznom redu. Svaki put je Dinamo ohladila cijena koju su u Osijeku postavili, ali izgleda da je i uprava prvoligaša s Drave omekšala.

Kako pišu 24 sata, navodno bi milijun eura trebalo biti dovoljno da Vida već u siječnju pojača svlačionicu kluba iz Maksimirske 128.

'Moja prva želja je odlazak u inozemstvo. Međutim, ako to nije moguće, a ljudi koji vode Osijek odluče dati pristanak za moj transfer, onda je Dinamo taj', rekao je Vida ovog ljeta medijima, kada je također bio aktualan njegov prelazak u redove hrvatskog prvaka.

Ako mladi hrvatski reprezentativac (U-21) stigne u metropolu, tada bi Dinamo lako mogao napustiti defanzivni veznjak Ivica Vrdoljak, za kojeg postoji zanimanje nekoliko stranih klubova, a ljetos su se spominjali klubovi poput Red Bull Salzburga i Spartaka iz Moskve.

Važno za Pula - Bruxelles - Čakovec
1. Svi u Pulu. Punite buseve, Ekipa koja ide neorganizirano nek se raspita o mjestu sastanka.

2. BEZ BAKLJI NA STADIONU. CIGANI IZ UEFE NAS ŽELE NAGUZITI, PAO JE DOGOVOR DA NE PALIMO NIŠTA:.

3. Čakovec. Proslava jesenskog naslova. Obojimo Međimurje u plavo. Detalji do ponedjeljka.

Kratki rezime aktivnosti za slijedećih 10 dana



Post je objavljen 26.11.2009. u 22:08 sati.