Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kickboxing333

Marketing

Prvi - pa neuspješnoObzirom na vrlo veliki broj natjecatelja u kategorijama čiji osvajači medalja idu na prve Svjetske igre borilačkih sportova iduće godine krajem kolovoza u Pekingu, tako je bilo nužno da se odmah nakon svečanog otvaranja odradi određeni broj borbi.

Na dva tatamija odrađene su šesnaestine finala u kategorijana -63 kg, -69 kg i -74 kg. Među tim borbama nije bilo naših predstavnika.

Na dva ringa je odrađeno 9 borbi šesnaestine finala full contacta - kategorije -81 kg i tu je svoju prvu borbu imao Dino Vidović. Protivnik mu je bio Kazakstanac Makhmbet Baibekov.

Sama borba, iako je djelovalo na samom početku da bi mogla biti izjednačena, prošla je prilično loše za našeg Dina. Vrlo brzo je Kazakstanac preuzeo inicijativu te već u prvoj rundi dva puta je doživio knock down. Sudac je prekinuo borbu.

Prilično iznenađujuće, ali očito je dojam velikog natjecanja, očekivanja prema borcu, susret odmah na početku s odličnim borcem doprinio da se Dino ukoči, i da ne radi što inače dobro zna i može.

Nadati se je da će današnje borbe biti povoljnijeg ishoda za naše borce.

Post je objavljen 26.11.2009. u 00:01 sati.