Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

5 Godina Sa Vama!

Madonna Blog na današnji dan slavi 5. godišnjicu svog postojanja! Ukupno 60 mjeseci i 1 dan ste uživali u čitanju svježih informacija i mnogih zanimljivosti koje sam svakodnevno objavljivao.

Poslije ovih pet godina mogu primjetiti veći napredak samog bloga i veći broj posjetilaca. Vaše informacije i izvještaji s koncerata su svakako pridonijeli uspjehu ove web stranice. Moj trud i odani čitatelji su stvorili od like a virgin do celebration verzije u mojoj režiji.

Madonna.blog.hr - Quicker Than A Ray Of Light je tijekom ovog vremena skupio veliku bazu čitatelja iz zemalja regije kao i mnoge strane posjetioce.

Uredništvo internet portala Blog.hr: Nešto najiscrpnije i najsveobuhvatnije na netu što se uopće u Hrvatskoj može pronaći, a vezano uz Madonnu, blog je http://madonna.blog.hr. Usuđujemo se reći da bi ovaj blog, preveden na engleski slobodno mogao konkurirati za službeni fan club, jer autor ovog bloga kao da 24 sata dnevno živi Madonnin život i donosi nam sve potankosti i pojedinosti vezane uz njenu karijeru i privatni život. Naravno, sve začinjeno super fotografijama. Ocjena za 10.

Email: madonna_blog_hr@hotmail.com

MSN: madonna_blog_hr@hotmail.com

Facebook: http://www.facebook.com/madonnablog.hr

Guestbook: Madonna Blog GuestBook



Post je objavljen 25.11.2009. u 21:42 sati.