Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bbb-jarun

Marketing

Pap prelomio susret u Kostreni

Image and video hosting by TinyPic
Više od 80 minuta čekao je Dinamo na pogodak u Kostreni, kod ozbiljnog drugoligaša koji je iz kupa izbacio Cibaliju.

pak, Modri će kući nakon prve utakmice četvrtfinala s ugodnom prednošću - pobjedom od 2:0. Utakmicu je u 81. minuti prelomio Papadopoulos, da bi u 90. minuti nakon nabacivanja Sammira iz kornera Milan Badelj postavio konačan rezultat.

Domaćini su iznenadili svojom taktičkom postavkom Modre, jer se nisu povukli u bunker, već su pred gotovo tri tisuće gledatelja napali velikog protivnika i dobar dio utakmici bili ravnopravni skupo plaćenim maksimirskim zvijezdama.

Najbolje prilike u prvom poluvremenu zabilježili smo pred sam kraj, kada je Vrdoljak pogodio gredu, da bi dvije minute kasnije Butina spasio Modre nakon dobrog udarca Ćuturila.

I u drugi dio bolje ulaze domaćini, a imali su i nekoliko poluprigoda, koji nasreću po Dinamovce nisu iskoristili. I onda, u 80. minuti Dinamovci su poveli iz prve prave akcije. S lijeve strane ubacio je Ibanez, a Papadopoulos na pet metara poslao loptu u gol.

U četvrtoj minuti sudačke nadoknade konačnih 2:0 postavlja Badelj glavom nakon kornera. Dinamovci se tako nisu proslavili, ali su upisali važnu pobjdu i gotovo osigurali prolazak dalje, usput odmorivši neke igrače.

Pomorac-Dinamo
Kostrena, stadion Žuknica
Gledatelja: 2.000
Suci: Draženko Kovačić (Križevci), Siniša Premužaj (Varaždin) i Tomislav Kučina (Sveti Ivan Žabno)
Strijelci: 0-1 Papadopoulos (82.' Ibańez), 0-2 Badelj (90+3)
Žuti kartoni: Ivičić, Petrović (Pomorac), Vrdoljak (Dinamo)

POMORAC: Prskalo, Pinjuh, Režić, Marić (70.' Nenadić), Rudan, Čuturilo, Batkoski, Prpić, Weitzer, Ivičić (88.' Petrović), Šaban (77.' Ž. Tomić)

DINAMO: Butina, Etto, Barbarić, Lovren, Ibáńez, Sivonjić (89.' A. Tomić), Vrdoljak, Chago (66.' Badelj), Sammir, Slepička, Kramarić (66.' Papadopoulos)

ostali susreti kupa:
Slaven Belupo-Varteks 1:4
Zagreb-Hajduk 0:0
Šibenik-Osijek 1:1

Post je objavljen 25.11.2009. u 19:14 sati.