Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shakiraloba

Marketing

Novi interview za CNN

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Prije nekoliko dana Shakira je dala interview za CNN.

Donosimo vam video interviewa te prijevod onoga što je tom prikom izjavila.



"Htjela sam napraviti vrlo plesni album. Htjela sam osigurati da se ljudi zabave s ovim pjesmama. Ako mogu postići da zaborave na vlastite probleme, čak i na sekundu, tada ću se osjećati vrlo ispunjenom kao umjetnica."

"Mislim da svaka žena ima vučicu u sebi. To nekad sakrivamo ili potiskujemo, ali svi imamo životinjsko stajalište. "

"Bilo je vrlo zanimljivo snimati Give It Up To Me video jer sam malo stepala, što je potpuno novo za mene. Uglavnom improviziram kao npr. ples u zlatnom kavezu za "She Wolf" video.

Čim sam čula glazbu kako svira, ponio me je trenutak i kad sam to najmanje očekivala, ja sam se rastezala, visjela sa šipke ; gore - dolje, radila razne pokrete....i nadam se da zbog toga neću požaliti jedan dan. Nadam se!"

"Mogu napraviti dosta ludih stvari. Mogu staviti obje noge iza glave. Neću to sad raditi. To ne bi bilo lijepo."

"Prijatelji iz razreda su mi govorili da imam glas koze. Moj glas meni definitivno ne zvuči kao glas koze, ali priznajem da kad sam imala 10 - 12 godina, moj glas je imao duboku vibraciju i nije bio dovoljno razvijen."



Post je objavljen 25.11.2009. u 16:41 sati.